to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις αιγιαλών

Εξόρμηση της ΝΕ Χανίων και της αντίστοιχης Οργάνωσης Νεολαίας, την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, στις πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής των Αγίων Αποστόλων


Συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα οι δεκάδες εξορμήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του για την ενημέρωση-κινητοποίηση των πολιτών γύρω από τα ζητήματα των Παραλιών, του Αιγιαλού και του ΤΑΙΠΕΔ. "Όπλα" τους, το εξαιρετικό φυλλάδιο για το θέμα, η καλή διάθεση, το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου τα ...αντιηλιακά και ενίοτε τα ...καπέλα για την προστασία από τον καυτό Αυγουστιάτικο ήλιο!

Μια τέτοια πολύ πετυχημένη εξόρμηση ήταν κι αυτή της ΝΕ Χανίων και της αντίστοιχης Οργάνωσης Νεολαίας, που έγινε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, στις πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής των Αγίων Αποστόλων. Πρόκειται για την περιοχή που αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό πνεύμονα πρασίνου, θαλασσινών δραστηριοτήτων, αθλητικής εξυπηρέτησης, πολιτιστικών εκδηλώσεων κοκ, πολύ κοντά στην πόλη. Εδώ και δεκαετίες έχει μπει επανειλημμένα στο μάτι πολλών και διάφορων αετονύχηδων, "επενδυτών", "επιχειρηματιών", και άλλων "υπηρετών" της "ανάπτυξης", που όμως έχουν "αποκρουστεί" από ένα από τα μεγαλύτερα, μαζικότερα και δυναμικότερα κινήματα πολιτών για την υπεράσπιση και προστασία του περιβάλλοντος.

Σ' αυτόν λοιπόν τον τόπο με τον ιδιαίτερο συμβολισμό, δεκάδες μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, επί πολλές ώρες, μοίρασαν χιλιάδες προκηρύξεις σε λουόμενους, αθλούμενους, διερχόμενους, περιπατητές, αυτοκίνητα, συζήτησαν με εκατοντάδες Χανιώτες, αλλά και επισκέπτες από άλλα μέρη της Ελλάδας, ακόμα και από άλλες χώρες (αναδείχτηκε η μεγάλη αδυναμία της μη εκτύπωσης ξενόγλωσσων φυλλαδίων-οψόμεθα!), ήρθαν σε επαφή με την πολύ καλή ανταπόκριση του κόσμου, ανάρτησαν καλαίσθητα πανό, και -αρκετοί- έκαναν και στο τέλος τη βραδινή βουτιά τους!

Οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν, τα συμπεράσματα από τις δράσεις θα συζητηθούν και θα αξιολογηθούν από τις οργανώσεις. Το πρώτο πάντως και βασικό συμπέρασμα, βγήκε αβίαστα: η επαφή με τον κόσμο είναι ανεκτίμητη και ζωντανεύει-κάνει ουσιαστική την οργανωμένη διαδικασία-δίνει ώθηση στον κόσμο και τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ξεμπλοκάρει την εσωκομματική λειτουργία. Είναι αυτό που βγαίνει απ' όλες τις αντίστοιχες δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)