to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:42 | 15.06.2021

Πολιτική

Συνεχείς εξορμήσεις ενημέρωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας για το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι δράσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας και των Οργανώσεων Μελών της, ενημέρωσης των πολιτών για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ήδη συζητείται εσπευσμένα στην Βουλή.


Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελούμενα από τους  βουλευτές Πάνο Σκουρλέτη και Κώστα Ζαχαριάδη , το μέλος της ΚΕΑ Δημήτρη Χατζησωκράτη, μέλη της ΝΕΒΑ, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλά μέλη του, με όλα τα μέτρα προστασίας , επισκέφτηκαν τα αμαξοστάσια και συνεργεία δέκα Δήμων της περιοχής της Β. Αθήνας με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για την νεα επίθεση της ΝΔ στα εργασιακά δικαιώματα  και την αναγκαιότητα  τα μέτρα αυτά να μην γίνουν νόμος.

Συγκεκριμένα οι αντιπροσωπείες επισκέφτηκαν τα αμαξοστάσια των Δήμων  Αγ. Παρασκευής, Βριλησσίων, Ν. Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Γαλατσίου, Κηφισιάς, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Ιωνίας, Πεύκης- Λυκόβρυσης και Χαλανδρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι αν τα μέτρα αυτά περάσουν, μια νέα αριστερή και προοδευτική κυβέρνηση με κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όχι μόνο θα τα καταργήσει, αλλά μαζί και με την κινητοποίηση των ίδιων των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας και τους συλλογικούς τους αγώνες,  θα προχωρήσει σε μεγαλύτερη διεύρυνση τους.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμος

Τέλος κάλεσαν τους εργαζόμενους και στους ΟΤΑ να συμμετέχουν μαζικά αύριο Τετάρτη 16.6 στην απεργία και  το απόγευμα  στην μεγάλη κινητοποίηση των συνδικάτων και εργατικών φορέων  στο Σύνταγμα, για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης είναι προς όφελος και μόνο των μεγάλων συμφερόντων.

Περισσότερες φωτογραφίες:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)