to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:28 | 30.11.2015

Πολιτική

Συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ - Δεν μετέχει ο εκπρόσωπος του Ευ. Μεϊμαράκη

Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ με θέμα την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, καθώς και τον ορισμό της ημερομηνίας της εκλογής του νέου προέδρου, χωρίς όμως την συμμετοχή του εκπροσώπου του Ευάγγελου Μεϊμαράκη


Δεν μετέχει όμως ο εκπρόσωπος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη συνεδρίαση καθώς η πλευρά του κ. Μεϊμαράκη εκτιμά ότι δεν απαντήθηκαν επαρκώς από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο τα ερωτήματα που του έθεσε με επιστολή του ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Πριν τη συνεδρίαση, ο Θ. Αμπατζόγλου, έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που απέστειλε στον Ανδρέα Παπαμιμίκο θέτοντας δυο ζητήματα.

Πρώτον, ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της ΝΔ κατά της έκπτωτης εταιρείας INFOSOLUTIONS και δεύτερον, σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού.

Ο γραμματέας του κόμματος Α. Παπαμιμίκος έσπευσε να απαντήσει με δική του επιστολή, όπου αναφέρει πως η επιστολή που έλαβε ήταν χωρίς ημερομηνία και υπογραφή και δόθηκε στη δημοσιότητα πριν την λάβει ο ίδιος.

Για το πρώτο ζήτημα, ο γραμματέας της ΝΔ απαντά ότι αρμόδιος είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος,  και για το δεύτερο θέμα, ότι ο κ. Πλακιωτάκης έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη, στις 5 το απόγευμα, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπό την προεδρία του Γιάννη Πλακιωτάκη, με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις, εν όψει και της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2016 στη Βουλή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)