to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:30 | 28.05.2023

Πολιτική

Συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πρώτος «στόχος» του Ανδρουλάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε το ΠαΣοΚ να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη», συνεχίζοντας να θέτει ως κεντρικό αντίπαλό του τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά


Mε φόντο την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μένει ο Χάρης Καστανίδης εκτός Βουλής συνεδριάζει την Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή του ΠαΣοΚ - ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη ομιλία μετά το κόψιμο Καστανίδη από τη Βουλή, ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε το ΠαΣοΚ να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη», συνεχίζοντας να θέτει ως κεντρικό αντίπαλό του τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «λέει πράγματα που δεν μπορούν να συμβούν».

«Χρέος μας να υπηρετήσουμε με κάθε κόστος τον λαό και την πατρίδα. Όλοι και όλες μαζί στους αγώνες που έρχονται. Όλοι και όλες μαζί για μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη στις 25 Ιουνίου», υπογράμμισε υπό τα χειροκροτήματα των στελεχών του. Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι «ο γαλάζιος χάρτης της χώρας δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα βρουν όμως απέναντί τους ένα θεσμικό, προοδευτικό προγραμματικό ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ, Ενωμένο και Δυνατό!», υποστήριξε ο ίδιος. 

Πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι μια εποχή που αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, που βάφτισε επιτελικό κράτος μια παρέα στο Μαξίμου που μεγιστοποίησε τα κέρδη των λίγων εις βάρος των πολλών, αδιαφορώντας για τα αδιέξοδα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει την ίδια ώρα σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στους νέους βουλευτές του κόμματος και στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

«Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Σκέρτσος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)