to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:40 | 06.10.2022

Οικονομία

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την Συντεχνία Αρτοποιών

Διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την επιβίωση και διατήρηση των εργαζομένων στον κλάδο, όπως και για τη ανάγκη μείωσης του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, για τη δυνατότητα επάρκειας σε σιτηρά-ιδίως μαλακά-(κατατέθηκε από τη Συντεχνία συγκεκριμένη πρόταση), για το «ασυσκεύαστο» ψωμί και για την ακριβή οριοθέτηση του όρου ΄Φούρνος’.


H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σωκράτης Φάμελλος, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης - ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ, κ. Παναγιώτη Σαχινίδη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ρεμούνδο Γρηγόριο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα προβλήματα της βιοτεχνικής αρτοποιίας εν μέσω πανδημίας, πολέμου στην Ουκρανία και ενεργειακής κρίσης. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε, η αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την επιβίωση και διατήρηση των εργαζομένων στον κλάδο, όπως και για τη ανάγκη μείωσης του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, για τη δυνατότητα επάρκειας σε σιτηρά-ιδίως μαλακά-(κατατέθηκε από τη Συντεχνία συγκεκριμένη πρόταση), για το «ασυσκεύαστο» ψωμί΄ και για την ακριβή οριοθέτηση του όρου ΄Φούρνος’.

Επισημάνθηκε επίσης, η αναγκαιότητα σύνδεσης της πρωτογενούς παραγωγής με τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την παραγωγή Ενέργειας, ώστε να διασφαλίζονται τόσο η παραγωγή βασικών προϊόντων, όσο και η αδιάκοπη και ασφαλής λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Εκ μέρους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλώθηκε η ολόπλευρη στήριξη στο κλάδο των αρτοποιών, η αναντίρρητη ανάγκη για ποιοτικό ψωμί φούρνου –της γειτονιάς- και η ανάγκη συνέχισης της επικοινωνίας, καθώς ως κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στέκεται πάντα δίπλα στις Μμε, που πλήττονται ιδιαίτερα από την ενεργειακή κρίση και την κρίση ακρίβειας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)