to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:21 | 22.04.2013

Πολιτική

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Tony Simpson

Με τον διευθυντή του Ιδρύματος Bertrand Russell για την Ειρήνη Tony Simpson, εκ των πρωταγωνιστών του βρετανικού κινήματος αλληλεγγύης με τον ελληνικό λαό που έχει προμετωπίδα του το «Είμαστε όλοι Έλληνες», συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας.


Ο κ. Tony Simpson τόνισε ότι οι αγώνες του ελληνικού λαού και του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς και επέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα χαιρετιστήριο μήνυμα από το κίνημα «GREECE SOLIDARITY CAMPAIGN», το οποίο υποστηρίζεται από τα μεγαλύτερα βρετανικά συνδικάτα και πολλούς αριστερούς βουλευτές του Εργατικού Κόμματος.

Επιπλέον ο Tony Simpson εξέφρασε την υποστήριξη του στις φιλειρηνικές προτάσεις και πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ιδιαίτερα για την περιοχή των Βαλκανίων και της ταραγμένης Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου, ενώ ενημέρωσε τον Αλ. Τσίπρα, ότι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Ειρήνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο συντονίζεται από τον ίδιο, προγραμματίζει διάσκεψη Ειρήνης στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου 2013.

Ο Αλ. Τσίπρας προσκλήθηκε να είναι ανάμεσα στους κύριους ομιλητές της συνδιάσκεψης, πρόσκληση την οποία και απεδέχθη, δηλώνοντας την πλήρη υποστήριξή του στην πρωτοβουλία αυτή.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανέφερε ότι οι αγώνες του ελληνικού λαού για την απαλλαγή του από τα μνημονιακά δεινά βρίσκονται στην πιο κρίσιμη φάση τους και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η μνημονιακές πολιτικές θα ηττηθούν προς όφελος όλων των λαών της Ευρώπης. 

Στη συνάντηση παρέστησαν, συνοδεύοντας τον Tony Simpson, ο Πρόεδρος του συνδέσμου Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό, Πάνος Τριγάζης και η Μαρία Αρβανίτη-Σωτηροπούλου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας κατά της Πυρηνικής και Βιοχημικής Απειλής.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)