to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:43 | 18.06.2021

Κοινωνία

Συνάντηση Δούρου - Μίχου στην Αγία Βαρβάρα

Η Δύναμη Ζωής παλεύει καθημερινά μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, όχι απλά για την ολοκλήρωση των έργων που έχουμε ξεκινήσει αλλά και για να γίνουν και νέα έργα, πραγματικά, όχι βιτρίνας για φωτογραφίες και επικοινωνία, τόνισε σε δήλωση της η Ρένα Δούρου


Και συνέχισε: «Ειδικά μάλιστα σε περιοχές όπως εδώ στην Αγία Βαρβάρα, που η νεοδεξιά κυβέρνηση θεωρεί δεύτερης κατηγορίας, περιοχές όπου ζουν ψυκτικοί και τεχνίτες κατά τον κ. Πρωθυπουργό. Που για αυτό τις ξεχνά και τις καταδικάζει στην περιθωριοποίηση και την υποβάθμιση και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας. Είτε κόβοντας το ρεύμα στους ευάλωτους πολίτες είτε αδιαφορώντας για έργα υποδομής ή δημόσιας υγείας. Μπορεί ο κ. Πρωθυπουργός, όταν δεν εγκαινιάζει έργα της Δύναμης Ζωής, να μιλά μπροστά σε μακέτες στη Δυτική Αθήνα, αδιαφορώντας για την καθημερινότητα που οι πολιτικές του κάνουν αβίωτη για τους πολίτες. Στον αντίποδα, η Δύναμη Ζωής δίνει το παρών, όπως πάντα, στηρίζοντας τους πολίτες με πράξεις. Στη Διοίκηση της Περιφέρειας χθες, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σήμερα. Πάντα στο πλευρό των ανθρώπων”».

Οι δηλώσεις έγιναν κατά την επίσκεψη της Ρένας Δούρου στην Αγία Βαρβάρα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λάμπρος Μίχος δήλωσε: “Εμείς, με σχέδιο και τεκμηρίωση διεκδικούμε λύσεις για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θέλουμε όλες τις δυνάμεις δίπλα μας, για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων μας και να οδηγήσουμε την πόλη σε πρόοδο. Δεχθήκαμε με ιδιαίτερα φιλόξενα αισθήματα την κ. Δούρου και την ομάδα συνεργατών της και συμφωνήσαμε να μείνουμε συντονισμένοι για να προωθήσουμε από κοινού τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά και από τη θέση της η κ. Δούρου προσφέρεται και μπορεί να βοηθήσει”.

Η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας είχαν το πρωί συνάντηση στο δημαρχείο όπου συζήτησαν το σύνολο των θεμάτων του Δήμου καθώς προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων. Στη συνάντηση μετείχαν: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Βόσσος, ο Αντιδήμαρχος Πόλης, Γιάννης Πουλάκης, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνα Σέργη.

Κατόπιν επισκέφθηκαν έργα της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο:

  • τα αντιπλημμυρικά έργα της γέφυρας της οδού Σαράφη (προϋπολογισμού 713.400 ευρώ)
  • τις υπό κατασκευή υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους πρασίνου στα Οικοδομικά Τετράγωνα 668 και 669, στην Παλαιών Πατρών Γερμανού (προϋπολογισμού 600.000 ευρώ)
  • το γήπεδο Ριμινίτικα (προϋπολογισμού 1.130.417 ευρώ)
  • το χώρο όπου πρόκειται να ανεγερθεί το Πολυκέντρο Κοινωνικής πολιτικής και ενημέρωσης (προϋπολογισμού 4.168.000 ευρώ).

Στην επίσκεψη μετείχε και ο Κώστας Κάβουρας, Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)