to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Συναγωνιστές στον οχετό Παναγιώταρος και Κασιδιάρης (βίντεο)

Νέες χρυσαυγίτικες προκλήσεις στη Βουλή μετά τη χθεσινή παρουσία Κασιδιάρη


Ο Παναγιώταρος εκτοξεύοντας απειλές και ύβρεις καλού κακού επικαλέστηκε την ομογάλακτη εφημερίδα «Ακρόπολη», που για όποιον δεν γνωρίζει συμπλέει απόλυτα με τη ναζιστική οργάνωση, και μάλιστα ρώτησε αν θα συλληφθεί ο εκδότης που δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα γραπτώς το ηχητικό απόσπασμα με το υποτιθέμενο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού.  Σκέφτηκε και ορθά ο χρυσαυγίτης να επικαλεστεί καλού κακού και τον εκδότη της «Ακρόπολης» στο βαθμό που θα προκύψουν δικαστικά δρώμενα στο μέλλον. 

Αφού λοιδόρησε τους βουλευτές και τα -πλην Ακρόπολης- ΜΜΕ λέγοντας: «Είστε κολλητοί και σωπαίνετε και νομίζετε ότι μπορείτε να παρατείνετε τη ζωή σας», με τον προεδρεύοντα της Βουλής Γιάννη Τραγάκη να προσπαθεί να τον ανακόψει λόγω χρόνου για να εισπράξει την απάντηση ότι εκτίθεται.

Ο βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο βήμα της Βουλής φωνάζοντας: «Ο Σαμαράς δεν θα γαμήσει τη Χρυσή Αυγή». 

Ξεχνάει ίσως ότι το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη και το μέλλον θα δείξει ποια είναι η θέση του ναζιστικού μορφώματος μέσα στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.  

Η σημερινή κόντρα έγινε στη συνέχεια της χθεσινής «αποκάλυψης» του Ηλία Κασιδιάρη για παρέμβαση του πρωθυπουργού στο έργο της Δικαιοσύνης, σχετικά με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής

Ο Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για «ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο μόλις τώρα μου έδωσαν συνεργάτες μου, το οποίο έχουμε λάβει η Κ.Ο. της Χ.Α...», όμως ήδη από τις 3 Απριλίου, όταν ο Κασιδιάρης «αποκάλυπτε» την υποκλαπείσα συνομιλία του με τον Μπαλτάκο, ο ίδιος και η Χρυσή Αυγή αποκαλούσαν τον Ι. Ντογιάκο «υποχείριο του Σαμαρά» και απειλούσαν για νέα βίντεο, ενώ λίγο αργότερα, στις 6 Ιουλίου, η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για «πράκτορες της NSA που παρακολουθούν τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού», ο οποίος -σύμφωνα με τους χρυσαυγίτες- συνομιλεί απορρήτως με τον «Παναθηναϊκάκια».

Ο «Παναθηναϊκάκιας» έχει την τιμητική του σε πλήθος δημοσιευμάτων της Χρυσής Αυγής, τα οποία βέβαια ως τι άλλο μπορούν να εκληφθούν αν όχι ως εκβιαστικά μηνύματα προς την κυβέρνηση; Το σοβαρό ερώτημα όμως είναι ποιος υπέκλεψε τον πρωθυπουργό, ενώ οι υποψίες βαραίνουν τον κρυφό συνομιλητή του πρωθυπουργού. Ισως γνωρίζει περισσότερα ο Τ. Μπαλτάκος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)