to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:14 | 02.11.2017

Κοινωνία

Συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Κατάληψη πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, από τις 6.30 το πρωί, στο υπουργείο Εργασίας, με αφορμή την επικείμενη τρίτη αξιολόγηση, η οποία, όπως υποστηρίζει, θα φέρει νέα βαριά μέτρα στις πλάτες του λαού.


Συμβολική κατάληψη του υπουργείου Εργασίας, πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Ομοσπονδίες και Συνδικάτα έδωσαν συνέντευξη τύπου από το γραφείο της υπουργού Εργασίας, όπως είχαν υποσχεθεί από την προηγούμενη κινητοποίησή τους και, μεταξύ άλλων, απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στα συλλαλητήρια στις 9 Νοέμβρη, στην Αθήνα στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα τονίζοντας ότι δεν κάνουν βήμα πίσω στην πάλη για τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους.

Στην πρόσοψη του υπουργείου στην οδό Σταδίου, είχαν αναρτήσει γιγαντοπανό που ανέγραφε: «Κανένας εργαζόμενος κάτω από τα 751 ευρώ, αυξήσεις στους μισθούς, κάτω τα χέρια από το απεργιακό δικαίωμα, απαγόρευση πλειστηριασμών και κατασχέσεων»

Το γιγαντοπανό στην πρόσοψη του υπουργείου

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:

«Αυτή τη στιγμή, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν κινητοποίηση και συμβολική κατάληψη στο Υπουργείο Εργασίας.

Τελικά, η Συνέντευξη Τύπου των Ομοσπονδιών και των Συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 12μμ από το Γραφείο της Υπουργού Εργασίας, όπως είχαμε υποσχεθεί από την προηγούμενη μας κινητοποίηση!

Για 1η φορά από αυτό το Γραφείο θα ακουστεί όλη η αλήθεια! Όλες και όλοι στα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα!».

Πληροφορίες: 902.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)