to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:36 | 26.09.2020

Κοινωνία

Συλλυπητήριο μήνυμα Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για τον γιατρό Αλέξανδρο Δούρα

Με βαθιά λύπη ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, μέσω μηνύματος που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το Τμήμα Υγεία του κόμματος, αποχαιρετάει τον αγωνιστή γιατρό Αλέξανδρο Δούρα που έβαλε τέλος στη ζωή του.


Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου προκάλεσε χθες η είδηση ότι ο γιατρός Αλέξανδρος Δούρας έβαλε τέλος στη ζωή του. Η τραγική είδηση για τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο Αλέξανδρος Δούρας, ήταν πατέρας δύο παιδιών και επί χρόνια στέλεχος της Αριστεράς, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό του Μαργαρίτη Πατσιαντά «Δρόμοι Συνεργασίας».

Στο μήνυμά του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

«Ο Αλέξανδρος Δούρας ήταν συντονιστής διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου υπηρετώντας τη δημόσια υγεία. Από τα φοιτητικά του χρόνια  είχε ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και υπερασπίστηκε με πάθος και ανιδιοτέλεια το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην υγεία. Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Επιστημονικά καταρτισμένος και καταξιωμένος στον ιατρικό χώρο αποτελούσε υπόδειγμα γιατρού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς. Όταν ανέλαβε τη θέση του συντονιστή διευθυντή πέτυχε την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού και τη δημιουργία εργαστηρίου βηματοδοτών – βηματοδοτικού κέντρου του Νοσοκομείου Βόλου. Εκτός της σπουδαίας και επιστημονικής προσφοράς στην ιατρική είχε ενεργό ρόλο και συνεχή ενασχόληση με τα κοινά γι αυτό ήταν αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία. 

Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)