to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:24 | 20.10.2012

left.gr

Διεθνή

Συλ. Ιντιφάντα: Μπλόκο στη συμφωνία ACAΑ μεταξύ ΕΕ και Ισραήλ

«Το Ισραήλ επιτέθηκε και πάλι σε μη βίαιους ακτιβιστές μεταξύ των οποίων πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες και βουλευτές», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα», και προσθέτει: «Σαν μια πρώτη απάντηση στη νέα πειρατική επίθεση,καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να απορρίψει άμεσα την συμφωνία ACAA, μια συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Ισραήλ, που θα άρει εμπορικούς φραγμούς για βιομηχανικά προϊόντα και ιδιαίτερα φάρμακα».


Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ιντιφάντα:

«Το Ισραήλ επιτέθηκε και πάλι σε μη βίαιους ακτιβιστές μεταξύ των οποίων πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες και βουλευτές, συμπεριλαμβανομένων 3 μελών της ελληνικής πρωτοβουλίας Ένα Καράβι για τη Γάζα και 2 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.


Οι επιβάτες και το πλήρωμα του ιστιοφόρου Εστέλ, ενός ιστορικού καραβιού για τα κινήματα διεθνιστικής αλληλεγγύης, δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να ασκήσουν το δικαίωμά τους να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια σε μια παρανόμως αποκλεισμένη περιοχή, της οποίας μάλιστα ο πληθυσμός είναι στην πλειονότητά του παιδιά. Και τίποτα λιγότερο από το καθήκον τους να σταθούν έμπρακτα αλληλέγγυοι/ες σε έναν λαό που αγωνίζεται εδώ και δεκαετίες για την ελευθερία του.

Σαν μια πρώτη απάντηση στη νέα πειρατική επίθεση, και ιδιαίτερα ενάντια σε Ευρωπαίους πολίτες και βουλευτές, καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να απορρίψει άμεσα την συμφωνία ACAA, μια συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Ισραήλ, που θα άρει εμπορικούς φραγμούς για βιομηχανικά προϊόντα και ιδιαίτερα φάρμακα. Καλούμε τους Ευρωβουλευτές να καταψηφίσουν τη συμφωνία στην ψηφοφορία που γίνεται την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο Ευρωκοινοβούλιο. Στείλτε μηνύματα στους Ευρωβουλευτές στην παρακάτω διεύθυνση:

http://act.eccpalestine.org/lobby/13/0/Greece/true

Να μην περάσει η συμφωνία ACAA μεταξύ Ε.Ε. και Ισραήλ!

Άμεση απελευθέρωση των απαχθέντων ακτιβιστών και του Εστέλ!

Να σταματήσει επιτέλους ο παράνομος αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

 

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)