to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 19.08.2016

Κοινωνία

Τραγωδία στην Αίγινα: Τι αναφέρει η αναλυτική ενημέρωση από το Λιμενικό - Τις ευθύνες στον καπετάνιο του τουριστικού σκάφους, «ρίχνει» ο 77χρονος κατηγορούμενος (ενημέρωση-βίντεο)

Παραμένει στα δικαστήρια Πειραιά για 6 συνεχόμενες ώρες ο 77χρονος κατηγορούμενος για το φονικό ναυάγιο, όπου απολογήθηκε και πλέον περιμένει την απόφαση εάν θα προφυλακιστεί ή όχι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο υπόμνημα του, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει πως υπαίτιος του δυστυχήματος είναι ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους, αφού δεν του παραχώρησε την προτεραιότητα λόγω θέσης, καθώς ο ίδιος ήταν δεξιά.


Παρασκευή 19/8

Θοδ. Δρίτσας: «Η ανευθυνότητα, η γελοιότητα και η εκμετάλλευση τραγικών γεγονότων σαν της Αίγινας έχει ξεπεράσει κάθε όριο»

«Επικαλούμενος τη θεσμική μου ιδιότητα και ευθύνη και μόνο αυτές, κάνω ειλικρινή έκκληση να σταματήσει επιτέλους, για την απαράδεκτη και επικίνδυνη μικροπολιτική εκμετάλλευση του τραγικού συμβάντος στην Αίγινα. Ζητώ από όλους, όσους έχουν θέση ευθύνης στο Δημόσιο βίο, να συμβάλλουν ενεργά σε αυτό. Το οφείλουμε στα θύματα της τραγωδίας, στις οικογένειές τους και στους οικείους τους. Η πολιτική και επικοινωνιακή «τυμβωρυχία» δε μπορεί να γίνει ανεκτή», τονίζει επιπλέον σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.

  • Τις ευθύνες στον καπετάνιο του τουριστικού σκάφους, «ρίχνει» ο 77χρονος κατηγορούμενος για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Παραμένει στα δικαστήρια Πειραιά για 6 συνεχόμενες ώρες ο 77χρονος κατηγορούμενος για το φονικό ναυάγιο, όπου απολογήθηκε και πλέον περιμένει την απόφαση εάν θα προφυλακιστεί ή όχι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο υπόμνημα του, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει πως υπαίτιος του δυστυχήματος είναι ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους, αφού δεν του παραχώρησε την προτεραιότητα λόγω θέσης, καθώς ο ίδιος ήταν δεξιά.

Σύμφωνα με έκθεση του ιατροδικαστή ο θάνατος τόσο του 44χρονου όσο και της κόρης του οφείλεται σε πνιγμό.

  • Η αναλυτική ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα όπου ανακοινώνεται πως «οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων αγνοουμένων περατώθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα με αρνητικά αποτελέσματα», ενώ δίνονται και τα πλήρη στοιχεία επιβαινόντων στα δύο σκάφη, αλλά και των 4 θυμάτων:

Αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης σκαφών στη νήσο Αίγινα την 16-08-2016 που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τεσσάρων (04) επιβαινόντων του Ε/Γ – Τ/Ρ “ΑΝΤΩΝΙΑ” N. Αίγινας 66, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώνεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων αγνοουμένων περατώθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα με αρνητικά αποτελέσματα. Μετά την άμεση κινητοποίηση του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στις έρευνες συμμετείχαν συνολικά ένα (01) Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέσσερα (04) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά σκάφη, ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ελικόπτερο Π.Ν., καθώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έτσι ώστε να μη μείνει αναπάντητο κανένα ερώτημα του δυστυχήματος και να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες του.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (ΕΛΥΔΝΑ) βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη ν. Αίγινα και διεξάγει ενδελεχή τεχνική διερεύνηση του συμβάντος, στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν.4033/2011, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Από τα μέχρι στιγμής συγκεντρωθέντα στοιχεία, προκύπτει ότι στο ταχύπλοο σκάφος “ΝΤΟΥΕΝΤΕ” Τ. Αίγινας 171 επέβαιναν τα κάτωθι τέσσερα (04) άτομα:

Λυκουρέζος Θρασύβουλος, ετών 77, ως Κυβερνήτης του σκάφους, ο οποίος παραπέμφθηκε από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή με τις κατηγορίες της παράβασης των άρθρων 94, 302, 310 και 278 του Π.Κ., ήτοι συρρέον ανθρωποκτονία από αμέλεια και βαριά σωματική βλάβη καθώς και πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια και πήρε αναβολή προκειμένου απολογηθεί αύριο ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής.

Βενετσιάνος Επαμεινώνδας - Παύλος, ετών 83

Βενετσιάνου Ευθυμία, ετών 80

Καρακάση Θεοδότη, ετών 65.

Από τους επιβαίνοντες στο βυθισθέν Ε/Γ – Τ/Ρ “ΑΝΤΩΝΙΑ” Ν. Αίγινας 66 ανασύρθηκαν νεκροί οι:

Τρίμης Στυλιανός, ετών 58, Κυβερνήτης

Κατιφές Θεοδόσιος, ετών 44

Κατιφέ Σεβαστή, ετών 5

Cherednyk Jevgen, ετών 35, χωρίς να έχει επίσημα ταυτοποιηθεί από οικείους του.

Επίσης, από τους διασωθέντες του Ε/Γ – Τ/Ρ, τραυματίες είναι οι:

Γεωργιάδης Μιχαήλ, ετών 64

Λαμπρακόπουλος Γεώργιος, ετών 26

Λαμπρακόπουλος Μιχαήλ, ετών 16

Σίδερης Αναστάσιος, ετών 28, καθώς και η

Cherednyk Anastasiia, ετών 28, Ουκρανικής υπηκοότητας, η οποία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της παραμένει ακόμα νοσηλευόμενη στο ΚΑΤ.

Τέλος, στο Ε/Γ – Τ/Ρ “ΑΝΤΩΝΙΑ” Ν. Αίγινας 66 επέβαιναν και διασώθηκαν και οι κάτωθι:

Πλούμπης Δημήτριος, ετών 36

Xenika – Κατιφέ Olga, ετών 44

Κατιφές Θεόδωρος, ετών 9

Αναστασίου Αναστάσιος, ετών 42

Αρκουζή Αλεξάνδρα, ετών 36

Αναστασίου Αναστασία, ετών 6

Μπενέκου Ελένη, ετών 20

Μπρέγκου Ίλντα, ετών 21

Χατζηδιάκος Άγγελος, ετών 20

Σακελλαράκης Ιωάννης – Παναγιώτης, ετών 21

Αναστασίου Ιωάννης, ετών 10

Χρυσοβελώνη Αναστασία, ετών 32

Γεωργιάδη Χρυσούλα, ετών 36

Γεωργιάδη Δανάη, ετών 9

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, ετών 37

 

Πέμπτη 18/8

Συνεχίζονται οι έρευνες από το λιμενικό καθώς αναζητούνται μάρτυρες και άλλα ευρήματα που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες το ταχύπλοο που φέρεται να οδηγούσε ο 77χρονος, εμβόλισε το τουριστικό σκάφος. Χθες ο 77χρονος κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά, όπου δέχθηκε έντονη επίθεση από συγγενείς των θυμάτων, ενώ ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, αύριο το πρωί στην Ε' τακτική ανακρίτρια.

Επίσης, χθες, πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στη σορό του κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ηλία Μπογιόκα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας τραυματισμένος από την σύγκρουση των δύο πλοίων, έπεσε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, με τραγικό αποτέλεσμα να πνιγεί ζωντανός. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν εκτός απροόπτου οι νεκροτομές στις άλλες τρεις σορούς για να διαπιστωθούν οι αιτίες θανάτου.

Ανακοίνωση, εξάλλου, εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύμφωνα με την οποία παραιτείται από συνήγορος του 77χρονου εξαδέλφου του που κατηγορείται για το τετραπλό φονικό στην Αίγινα. Συγκεκριμένα ο κ. Λυκουρέζος κάνει λόγο για «άγραφο κανόνα που υποδεικνύει στον δικηγόρο να μην αναλαμβάνει σοβαρές ποινικές υποθέσεις στενών συγγενών του». Συνεχίζει στην ανακοίνωση αναφέροντας ότι «δεν μπορεί να ασκήσει με την απαιτούμενη ψυχραιμία και νηφαλιότητα τα υπερασπιστικά του καθήκοντα, αλλά τείνει να προσέρχεται στη διαδικασία με ψυχολογία διαδίκου και όχι συνηγόρου, γεγονός που δεν συμβάλλει στην ορθή επιτέλεση του έργου του».

 

Τετάρτη 17/8

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στην Ε’ ανακρίτρια ζήτησε και έλαβε ο 77χρονος χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου που προκάλεσε το πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα. Μέχρι τότε θα παραμείνεικρατούμενος στο λιμεναρχείο Πειραιά.

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε από τα Δικαστήρια του Πειραιά συνοδεία ισχυρής δύναμης του λιμενικού, ενώ το πρωί αντιμετώπισε την οργή και τιςέντονες αποδοκιμασίες συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος.

Τι δήλωσε ο συνήγορος και εξάφελφος του Αλ. Λυκουρέζος 

Παρών ήταν και ο συνήγορός του,Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος λίγο μετά το τέλος της μεταφοράς του εντολέα του στα δικαστήρια Πειραιά σε δηλώσεις αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του και χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας καθώς και στην υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Δήλωσε δε, ότι «η αμέλεια δεν οφείλεται στον χειριστή του σκάφους στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργηματικές κατηγορίες και δύο πλημμεληματικές«.

Απαντώντας στις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του εντολέα του, ο κ. Λυκουρέζος υπογράμμισε ότι «η υπερασπιστική γραμμή θα αποτυπωθεί στο υπόμνημα που θα καταθέσουμε στην ανακρίτρια την Παρασκευή, ωστόσο η αμέλεια δεν οφείλεται στον χειριστή του σκάφους«.

Στην Αίγινα ο Θ. Δρίτσας

Εντολή να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες του δυστυχήματος και νααποδοθούν οι ευθύνες έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας ο οποίος ενημερώθηκε στην Αίγινα μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την πορεία των ερευνών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι «το δυστύχημα ανοίγει εκ νέου το ζήτημα της τήρησης των κανόνων ασφαλείας στη θάλασσα«.

Ανείπωτος ο πόνος των συγγενών των θυμάτων

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, έχει ξεκινήσει τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας.

Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα της Τετάρτης ή το πρωί της Πέμπτης και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.

Την ίδια ώρα, σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο ΚΑΤ η26χρονη από την Ουκρανία η οποία είχε υποστεί μερικό ακρωτηρισμό.

Σε γναθοχειρουργική επέμβαση θα υποβληθει και ο 16χρονος επιβατης του τουριστικού σκάφους, ο οποιος παρουσιάζει αναπνευστικά προβλήματα.

(πηγή: ert.gr)

 

Θ. Δρίτσας: Σε εγκληματικό ανθρώπινο λάθος οφείλεται η τραγωδία της Αίγινας - Πρώτο μέλημα η διάσωση όλων των αγνοουμένων

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 58χρονος κυβερνήτης του τουριστικού σκάφους, ένα κοριτσάκι 5 ετών και ο 44χρονος πατέρας του και ένας άνδρας 40 - 45 ετών, η σορός του οποίου ανασύρθηκε λίγο αργότερα από τον βυθό της θάλασσας, από βατραχανθρώπους του Λιμενικού.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι στο σκάφος, εκτός από τον 44χρονο πατέρα και την άτυχη 5χρονη κόρη του, επέβαινε και ο 9χρονος γιος του, που ευτυχώς σώθηκε, ενώ η μητέρα είχε μείνει στο ξενοδοχείο, γιατί δεν ήθελε να πάει στην εκδρομή και έπαθε ισχυρό σοκ μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα.

Στις 13:20, το κέντρο επιχειρήσεων του υπουργείου Υγείας, ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, και αμέσως τέθηκε σε μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα το Κέντρο Υγείας Αίγινας, το Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας «Άγιος Παντελεήμων» και το τμήμα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Στο Κέντρο Υγείας Αίγινας διακομίσθηκαν 4 νεκροί – ένα ανήλικο κοριτσάκι 5 ετών και 3 ενήλικες 44 ετών, 58 ετών και 40-50 ετών, αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο κέντρο υγείας Αίγινας, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή πέντε τραυματιών για περαιτέρω αντιμετώπιση σε νοσοκομεία της Αθήνας. Στο κέντρο υγείας διακομίστηκαν και 16 τραυματίες.

Σε συνεννόηση με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΚΑΒ, οργανώθηκε η διακομιδή πέντε τραυματιών, με πλωτό μέσο στο λιμάνι του Πειραιά, συνοδεία ιδιώτη γιατρού. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν, μία 29χρονη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ένας 16χρονος και 2 ακόμα τραυματίες στο νοσοκομείο Νίκαιας και ένας τραυματίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, λόγω της ιδιότητας του (αστυνομικός). Από τους υπόλοιπους 11 που διακομίστηκαν στο κέντρο υγείας Αίγινας, οι 5 έλαβαν εξιτήριο ενώ οι άλλοι 6 παραμένουν ακόμα για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση των τραυματιών είναι καλή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας για το δυστύχημα:
 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μέσω κλήσης στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης (112), για περιστατικό σύγκρουσης του Ε/Γ – Τ/Ρ “ΑΝΤΩΝΙΑ” N. Αίγινας 66 με το ταχύπλοο σκάφος “ΝΤΟΥΕΝΤΕ” Τ. Αίγινας 171 στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά ν. Αίγινας μεταξύ Πέρδικας και νησίδας «Μονή», που είχε ως αποτέλεσμα τη βύθιση του Ε/Γ – Τ/Ρ και την πτώση των επιβαινόντων του στη θάλασσα.
 

Η κινητοποίηση του ΕΚΣΕΔ/ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υπήρξε άμεση και στην περιοχή έσπευσαν Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τέσσερα (04) πλωτά περιπολικά Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ελικόπτερο Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη, καθώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 

Μέχρι στιγμής, έχουν διασωθεί είκοσι (20) άτομα, επιβάτες του Ε/Γ – Τ/Ρ, εκ των οποίων πέντε (05) τραυματίες, ενώ έχουν περισυλλεγεί τέσσερις (04) σοροί (3 άνδρες, 1 παιδί). Στο ανωτέρω ταχύπλοο επέβαιναν τέσσερα (04) άτομα, ουδείς εκ των οποίων τραυματίστηκε.
 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων αγνοουμένων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση για το δυστύχημα συνελήφθη ο Κυβερνήτης του ταχυπλόου σκάφους.
 

Κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων & Συμβάντων (ΕΛΥΔΝΑ) έχει ήδη επιληφθεί του περιστατικού και πρόκειται να μεταβεί στην περιοχή προκειμένου διεξαχθεί ενδελεχής διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών του δυστυχήματος, στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν.4033/2011, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
 

Για το περιστατικό τηρείται διαρκώς ενήμερη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ ο ΥΝΑΝΠ κ. Θοδωρής Δρίτσας μεταβαίνει ήδη στη ν. Αίγινα για επιτόπια ενημέρωση.
 

Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Η σχετική ενημέρωση από το aeginaportal.gr:

upd] 14:45 Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη τριών νεκρών από τη ναυτική τραγωδία που συγκλονίζει την Αίγινα. Στους 17 ανέρχονται οι τραυματίες, στους 5 ή 6 οι αγνοούμενοι.

Ναυτική τραγωδία στη θαλάσσια περιοχή Πέρδικας - Μονής σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 13:00 το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα, τουριστικό σκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο ανάμεσα στο λιμάνι της Πέρδικας και το λιμάνι της Μονής, συγκρούστηκε από ταχύπλοο σκάφος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή, το τουριστικό σκάφος μετέφερε 20 επιβάτες. Από τη σύγκρουση το τουριστικό σκάφος ανετράπη με αποτέλεσμα οι επιβάτες να βρεθούν στη θάλασσα.

Το τουριστικό σκάφος βυθίστηκε, ενώ το ταχύπλοο έπλεε ακυβέρνητο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο και το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Στο λιμάνι της Πέρδικας έφτασαν αρχικά δύο ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος", το οποίο βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Στο Κέντρο Υγείας Αίγινας έχουν μεταφερθεί ήδη τραυματίες.

Ένα παιδί μικρής ηλικίας, δέχθηκε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στο λιμάνι της Πέρδικας.

[upd] 14:10 Στο θαλάσσιο χώρο του συμβάντος βρίσκονται δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος και κάνουν έρευνες για αγνοούμενους.

[upd] 14:18 Στο Κέντρο Υγείας Αίγινας έχουν μεταφερθεί περίπου 10 τραυματίες, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας από τους επιβάτες που ακρωτηριάστηκε.

[upd] 14:45 Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη τριών νεκρών από τη ναυτική τραγωδία που συγκλονίζει την Αίγινα. Στους 17 ανέρχονται οι τραυματίες, στους 5 ή 6 οι αγνοούμενοι.

tags: Αίγινα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)