to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

6:13 | 15.12.2017

Κοινωνία

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Λιμενικό για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανταποκρινόμενο μετά από έκκληση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”


Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και δράσης του και ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία στελεχών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. με επικεφαλής τον Διευθυντή Κλάδου Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Υποναύαρχο Λ.Σ. ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ Γεώργιο, μετέβησαν σήμερα στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και στο “Σπίτι” του Οργανισμού στο Μαρούσι, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν με πρωτοβούλια του Γραφείου Θρησκευτικού του Αρχηγείου Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και του ιερέα του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. (Ι) Βαρσαμίδη Δημήτριο.

Ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το Αρχηγείο του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. για την έμπρακτη στήριξη που επιδεικνύει στο έργο του Οργανισμού και στις φιλανθρωπικές του δράσεις, καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε κάλεσμα για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Παράλληλα, ο κ. Γιαννόπουλος παρουσίασε την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Παιδιών του φορέα, η οποία έχει μετονομαστεί σε «Θανάσης Μακρής», προς τιμή της μνήμης του Κελευστή Λ.Σ. Αθανάσιου ΜΑΚΡΗ και ως αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς του στον Οργανισμό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)