to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:47 | 10.07.2015

Κοινωνία

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στο «νέο μνημόνιο» (ενημέρωση - φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική κινητοποίηση του ΠΑΜΕ κατά του «νέου μνημονίου» - Στο Σύνταγμα και δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Μικρή ένταση με τα ΜΑΤ νωρίτερα στο ύψος της οδού Ομήρου


(φωτογραφία: Reuters)

22:00 Έχει ολοκληρωθέι εδώ και αρκετή ώρα η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

20:55 Πανοραμική εικόνα από το Σύνταγμα:

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Ενημέρωση, 20:44 Και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Σύνταγμα, νωρίτερα το μπλοκ της εμποδίστηκε από μπλόκο των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Σταδίου και Ομήρου, σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες από χρήστες του twitter:

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Anti-Euro protesters scuffle with riot police officers as they attend an anti-austerity rally in central Athens, Greece, July 10, 2015. Greek Prime Minister Alexis Tsipras appealed to his party’s lawmakers on Friday to back a tough reforms package after abruptly offering last-minute concessions to try to save the country from financial meltdown. REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Ενημέρωση, 19:50 Προς τη Βουλή, μέσω της οδού Σταδίου, κατευθύνεται η πορεία των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ. Η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου έχει διακοπεί.

******

Η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς στο ύψος της Ομόνοιας έχει διακοπεί. Στους άλλους δρόμους γύρω από την Ομόνοια η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Σε δήλωσή του στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος  τόνισε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

«Ο εργαζόμενος λαός τώρα πρέπει να οργανωθεί στα ταξικά συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα, μέσα στους τόπους δουλειάς, τις γειτονιές, μέσα από λαϊκές επιτροπές να οργανώσει την πάλη του, τη διεκδίκησή του, να οργανώσει τη λαϊκή συμμαχία του, γιατί τα μέτρα που έρχονται είναι πολύ σκληρά με το μνημόνιο 3 ή με την κρατική χρεοκοπία» επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας.

tags: ΠΑΜΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)