to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:55 | 10.04.2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Ευελπίδων την Πέμπτη

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ευελπίδων (στο κτίριο 2) προχωρούν αύριο, Πέμπτη στις 10 το πρωί, οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να συμπαρασταθούν σε τρεις συναδέλφους τους οδηγούς που δικάζονται για τη συμμετοχή τους σε παλαιότερη κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.


Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει ότι "δεν τρομοκρατείται από τους μηχανισμούς καταστολής και εκφοβισμού και δε θα αφήσει μόνους τους τρεις συνάδελφους οδηγούς."

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ:  

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να πραγματοποιήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής, την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, στις 10.00 το πρωί, στα Δικαστήρια της πρώην ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (κτίριο 2-αίθουσα 3). Σκοπός είναι να συμπαρασταθούμε στους τρείς (3) συναδέλφους οδηγούς που δικάζονται για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012.

Η μαζική μας συμμετοχή και παρουσία στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 10.00 το πρωί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων είναι η μόνη απάντηση στη συντονισμένη προσπάθεια της τρικομματικής συγκυβέρνησης να τρομοκρατήσει με τους μηχανισμούς καταστολής και εκφοβισμού κάθε αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα που στενάζουν από το δυσβάσταχτο βάρος των μέτρων της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζει κατ’ επιταγήν της τρόικας.

Οι τρείς (3) συνάδελφοι δεν είναι και δεν θα μείνουν μόνοι τους!!!

Ο αγώνας μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων που κατακτήθηκαν από τη μαζική, ενωτική πάλη του εργατικού κινήματος δεν κάμπτεται όποιους τρόπους και να χρησιμοποιήσει η τρικομματική συγκυβέρνηση.

Διαβάστε σχετικά: 

Ο εργασιακός Μεσαίωνας "εμπλουτίζεται" με διώξεις συνδικαλιστών

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)