to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:24 | 10.01.2015

Κοινωνία

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απλήρωτους εργαζόμενους της Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ στον Ασπρόπυργο την Κυριακή 11/1

»Την Κυριακή 11/1 θα διαδηλώσουμε στον Ασπρόπυργο ζητώντας την αλληλεγγύη όλων των εργαζόμενων στο δίκαιο αγώνα μας» αναφέρει το κάλεσμα.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ, 1ΜΜ,  ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ!

Η διεύθυνση της εταιρίας Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ του Δ.Λαζόπουλου, κάτω από την πίεση των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων μας, προχώρησε σήμερα σε δεύτερη καταβολή μέρους των δεδουλευμένων των εργαζόμενων. Όλη τη βδομάδα δώσαμε μεγάλη μάχη.

Με τη μαχητική απεργία μας, την παρουσία καθημερινά στη πύλη αλλά και με την ηχηρή απάντηση μας ότι δεν περνάει η τρομοκρατία με  τις συλλήψεις εικοσιπέντε εργαζόμενων και πέντε αλληλέγγυων, του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας, του Τζαβέντ Ασλάμ, προέδρου της  Ένωσης Μεταναστών Εργατών και μελών της Εργατικής Αλληλεγγύης. Κερδίσαμε την συμπαράσταση συνδικάτων ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας μπήκε το ζήτημα της Γενικής Ανακύκλωσης. Ο Δήμος της Αθήνας είχε σταματήσει να στέλνει τα οχήματα του στο εργοστάσιο στηρίζοντας τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι σε νέα γενική συνέλευση που πραγματοποιήσαμε αμέσως μετά την μη καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις καθημερινά στην πύλη του εργοστάσιου από τις 5.30πμ μέχρι η εταιρεία να καταβάλει το σύνολο των απλήρωτων μισθών και να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της στο ΙΚΑ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Την επόμενη Τρίτη 13/1 στις 9πμ θα εξεταστεί η προσφυγή εργατικής διαφοράς κατά της εταιρίας Γενικής Ανακύκλωση και θα προχωρήσουμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Την Κυριακή 11/1 θα διαδηλώσουμε στον Ασπρόπυργο ζητώντας την αλληλεγγύη όλων των εργαζόμενων στο δίκαιο αγώνα μας.

Καλούμε  όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα μας!

Αγωνιζόμαστε για να καταχτήσουμε τα δικαιώματα μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε 100%!

Με την στήριξη της Ένωσης Μεταναστών Εργατών και της ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)