to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:31 | 25.01.2023

Πολιτική

Συγχαρητήρια της Επιτροπής για τη Συναινετική Συνεπιμέλεια προς την Ελ. Κουντουρά

H Επιτροπή για το Οικογενειακό Δίκαιο Και την Συναινετική Συνεπιμέλεια απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην ευρωβουλεύτρια Έλενα Κουντουρά για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ενδοοικογενειακή Βία και Δικαιώματα Επιμέλειας»


Η Επιτροπή ζητάει να συμπεριληφθούν συμπεράσματα από την εκδήλωση στις τροπολογίες που θα καταθέσει η ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, για την τελική διαμόρφωση του κειμένου της οδηγίας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητή Κυρία Κουντουρά,

Δεχθείτε τα ολόθερμα συγχαρητήρια της «Επιτροπής για το Οικογενειακό Δίκαιο και την Συναινετική Συνεπιμέλεια» για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης "Ενδοοικογενειακή Βία και Δικαιώματα Επιμέλειας: Η προστασία των γυναικών και παιδιών από την βία, υπό το πρίσμα της νέας πρότασης της Κομισιόν για μια Ευρωπαϊκή Οδηγία".

Ήταν μία εκδήλωση με υψηλού επιπέδου καλεσμένες ομιλήτριες και καλεσμένο ομιλητή που μας άφησαν με βαθιά ικανοποίηση, αφού τοποθετήθηκαν με σαφήνεια στα θέματα που μας απασχολούν, τόσο η εκπρόσωπος του ΟΗΕ, όσο και της GREVIO, όπως και όλων όσων μίλησαν.

Σας γνωστοποιούμε ότι συμφωνούμε και προσυπογράφουμε όσα πρότειναν η εκπρόσωπος του WAVE, του EWL και η Κική Πετρουλάκη του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας (ΕΔκΒ) και στέλεχος της Επιτροπής μας, και θα παρακαλούσαμε να τα λάβετε υπ’ όψιν σας στις τροπολογίες που θα καταθέσετε για την τελική διαμόρφωση του κειμένου της οδηγίας.

Ευχόμαστε ευόδωση των στόχων σας και ευελπιστούμε ότι θα είσαστε μόνιμη αρωγός στις δράσεις μας για την ισότητα των φύλων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)