to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:30 | 02.02.2015

Πολιτική

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Έλληνες από τον Πρέσβη της Βολιβίας στο Βέλγιο

«Η νίκη σας είναι η πρώτη σε μια σειρά νικών που οι Έλληνες θα πραγματοποιήσουν για την Ελλάδα και την Ευρώπη» αναφέρει ο Ρενέ Φερνάντεζ Ρεβόλο στην επιστολή του.


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημ. Παπαδημούλης δέχθηκε συγχαρητήρια επιστολή από τον Πρέσβη της Βολιβίας στο Βέλγιο, Ρενέ Φερνάντεζ Ρεβόλο. Η επιστολή απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέροντας την αλληλεγγύη του Βολιβιανού λαού και της ηγεσίας του με θερμά λόγια.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:


Αξιότιμε Σύντροφε,

Έχω τη μεγάλη χαρά σας να σας συγχαρώ και μέσω εσάς, και τον συνασπισμό του ΣΥΡΙΖΑ και των ελληνικό λαό γενικότερα, για την εκλογική νίκη σας την Κυριακή στις 25 του Ιανουαρίου. Η κυβέρνησή μου και ο λαός της Βολιβίας γιόρτασαν τη νίκη σας με ειλικρινή χαρά. Γνωρίζουμε τους αγώνες του Ελληνικού λαού  -τους οποίους αισθανόμαστε κοινούς με τους δικούς μας αγώνες-, προκειμένου να πάρει πίσω την εξουσία και να δημιουργήσει καλύτερες μέρες για την Ελλάδα.
Πέρα από τη διεθνή ανταπόκριση της επιτυχίας σας, ξέρουμε ότι οι Έλληνες και η νέα λαϊκή του κυβέρνηση, θα αντιμετωπίσουν άμεσα προκλήσεις και μάχες, τόσο περίπλοκες όσο και απρόσμενες. Παρά την απόσταση, η Βολιβία πάντα στεκόταν και θα στέκεται με αλληλεγγύη στο πλευρό σας, ευχόμενη επιτυχία σε κάθε σας βήμα.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η νίκη σας είναι η πρώτη σε μια σειρά νικών που οι Έλληνες θα πραγματοποιήσουν για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Για εμάς, η νίκη σας συμβολίζει την πτώση του πρώτου ντόμινο, στο domino effect που ελπίζουμε ότι θα γίνει πραγματικότητα στο προσεχές μέλλον.

Παρακαλώ δεχθείτε την πιο αδελφική και θερμή αγκαλιά εκ μέρους μου.

Ρενέ Φερνάντεζ Ρέβολλο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)