to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

ΟΤΑΝ το βασικό σου επιχείρημα απέναντι στην αντιθεσμική καταπάτηση του συντάγματος χάριν ιδιωτικών εξυπηρετήσεων, είναι πως γυναίκες θα ψάχνουν “χορηγούς” έναντι ερωτικών υπηρεσιών η κάτι τέτοιο,τότε στερείσαι στοιχειώδους σοβαρότητας, στρατηγικής η επαφής με την πολιτική το πιο επιεικές που μπορώ να σκεφτώ.


Η πολιτική χρειάζεται και λίγο “αλατοπίπερο” για να είναι πιο εύπεπτη και ελκυστική όμως υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή από τον εκχυδαϊσμό και την σαθρότητα. Η μετάλλαξη του Κομμουνιστικού Κόμματος, από κόμμα συγκεκριμένων και αυστηρών αρχών σε ένα λουμπεν κράμα  παλαιοκομματικών και υπερορθόδοξων Άμις της πολιτικής, αποτελεί μια δυσάρεστη εξέλιξη .

ΒΛΕΠΕΙΣ τον γενικό γραμματέα πόσο πολύ ενδιαφέρεται να επενδύσει στα λούμπεν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -που πράγματι προσφέρουν μια πιο οικεία εικόνα κυρίως απολιτικ  μετατρέποντας τον,  από γενικό γραμματέα και πρόεδρο σε γραφικό μπάρμπα από χωριό που έμενε πίσω στα πάρτυ της νεολαίας. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα ακροατήρια που προωθούσαν τα προηγούμενα χρόνια υβριστικά hastags τύπου #Μητσοτάκη_μπλα_μπλα, αποδείχθηκε πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα προτιμήσουν την παραλία και την διασκέδαση( ατομικισμός)από το να θυσιάσουν μισή ώρα για να ψηφίσουν. Λάθος κοινό στοχεύετε κύριε γενικέ.

ΟΤΑΝ το βασικό σου επιχείρημα απέναντι στην αντιθεσμική καταπάτηση του συντάγματος χάριν ιδιωτικών εξυπηρετήσεων, είναι πως γυναίκες θα ψάχνουν “χορηγούς” έναντι ερωτικών υπηρεσιών η κάτι τέτοιο,τότε  στερείσαι στοιχειώδους σοβαρότητας, στρατηγικής η επαφής με την πολιτική το πιο επιεικές που μπορώ να σκεφτώ. Το χειρότερο είναι πως επιμένεις στο λάθος αντί να το ανασκευάσεις .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο γ.γραμματέας του ΚΚ θυμίζει περισσότερο τηλεπωλητή από πρόεδρο κόμματος.

Σε συνθήκες κρίσης που υποχωρεί το κράτος δικαίου η παιδεία και η υγεία, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος το οργανωμένο έγκλημα, η πορνεία, τα ναρκωτικά, όλοι εκείνοι οι μαύροι τομείς που τσακίζουν τον κοινωνικό ιστό.

ΣΤΗΝ σύγχρονη εποχή των τεράτων καλείται ο καθένας να σταθεί στο ύψος του και στις απαιτήσεις των καιρών ανάλογα και με την θέση που επέλεξε να υπηρετεί. Ό κόσμος πλέον δεν χαρίζεται σε κανέναν. Οπότε ιερές αγελάδες και νόμιμοι ιδιοκτήτες έχουν πάψει προ πολλού να υφίστανται στην πολιτική σκηνή. Και όσοι δεν το κατάλαβαν έγκαιρα απλά τους ξεπέρασε ο χρόνος , αφήνοντας τους στο περιθώριο της ιστορίας για να θυμίζουν περασμένα μεγαλεία με μια γλυκόπικρη αίσθηση για τις χαμένες ευκαιρίες της νιότης του.

ΚΑΠΟΤΕ το Κομμουνιστικό Κόμμα αποτελούσε σημείο αναφοράς των Αριστερών και προοδευτικών,  εκπαίδευσε τα καλύτερα μυαλά της τέχνης και του πολιτισμού. Ανέδειξε ανθρώπους που άφησαν ανεξίτηλο το πέρασμα τους.Με φράσεις που ανταποκρίνονται στα χειρότερα και πιο χαμηλά ανθρώπινα ένστικτα το μόνο που καταφέρνεις εκτός από το να αμαυρώνεις τον χώρο που υποτίθεται ότι υπηρετείς είναι και να συμβάλλεις στην κοινωνική μετάλλαξη εποάζοντας τον φασισμό.Μήπως τελικά ..αυτός είστε;

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)