to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:54 | 30.08.2018

Αθλητισμός

Στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός, 1-1 με την Μπέρνλι

Ο Ολυμπιακός θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής για τους ομίλους του Europa League, μετά την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Μπέρνλι με γκολ του Ποντένσε


Ο Ολυμπιακός θα συνοδεύσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην ήταν καλοί απόψε και να κινδύνευσαν σε αρκετές περιπτώσεις, έφυγαν όμως με 1-1 απέναντι στην Μπέρνλι στο «Turf Moor» και σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη τους (3-1) εξασφάλισαν την πρόκρισή τους.

Παράλληλα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έγραψε Ιστορία καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά κατόρθωσε να αποκλείσει αγγλική ομάδα.

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό, για να διεκδικήσουν την ανατροπή. Η Μπέρνλι είχε τον πλήρη έλεγχο και δημιουργούσε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γιαννιώτη.

Στο 23΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη κλασική ευκαιρία, όταν ο ΜακΝίλ έκλεψε την μπάλα από τον Ομάρ και έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Βόουκς δεν κατάφερε με το κεφάλι να την στείλει στα δίχτυα.

Στη σωρεία ευκαιριών της Μπέρνλι είναι αξιοσημείωτη και η φάση του 44΄, όταν ο Βόουκς με έξοχο πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με την Μπέρνλι να πιέζει και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες. Για την ακρίβεια στο 48΄ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το πλασέ του Βόουκς σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 82΄ ο Βίντρα σε κενή εστία, μετά από διώξιμο του Γιαννιώτη, έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Τελικά, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε για άλλη μια φορά.

Ο Ολυμπιακός στη μοναδική αξιόλογη φάση του, στο 83΄, σκόραρε με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Ποντένσε. Τρία λεπτά αργότερα ο Βίντρα σε φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή του Γιαννιώτη έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πληροφορίες: sport24.gr, Ναυτεμπορική

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)