to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:41 | 08.06.2012

πηγή: https://left.gr/91

Κοινωνία

Στου Κασιδιάρη το κεφάλι

Ακόμη πιο σκληρά, Αντώνη. Πες κι άλλα για τον ΣΥΡΙΖΑ που υποθάλπει την τρομοκρατία, που βοηθάει τους μετανάστες να καταλάβουν τις πόλεις μας, που καταστρέφει την Ελλάδα.


Αμόλα κι άλλους συνεργάτες σου να δείχνουν την Αριστερά ως δύναμη που θέλει να υποδουλώσει και να «σοβιετοποιήσει» τη χώρα. Δώσε κι άλλο αέρα στον Φαήλο, στον Χρύσανθο, στον Μιχελάκη και τους άλλους κολλημένους μεσήλικους να καλούν σε πανστρατιά εν ονόματι της εμφύλιας εθνικοφροσύνης σου.


Συνέχισε, Αντώνη, τη ρητορική της υστερίας, τις λέξεις του μίσους και τα "Σώσον Κύριε" των ταγμάτων ασφαλείας. Γιατί, όπως αποδείχτηκε, μπορεί να μη σ’ ακούει η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που καταδίκασες με την υπογραφή σου. Μπορεί να σου γυρίζουν τη σκυμμένη από τα βάρη που τους φόρτωσες πλάτη οι ψηφοφόροι του κόμματός σου. Αλλά σ’ ακούνε και υπακούνε τα μούτρα της Ελλάδας που οραματίζεσαι. Στου Κασιδιάρη το κεφάλι όλο και κάτι μένει από τις εθνικές παραινέσεις σου. Και η παρέα των κακοποιών αναλαμβάνει τη βρώμικη δουλειά.


Δεν τους την ανέθεσες εσύ βέβαια -για όνομα. Είναι όμως οι μόνοι πρόθυμοι να περιποιηθούν τα ορφανά του Μαρξ -δική σας η έκφραση. Να απελευθερώσουν τις πόλεις με ομάδες κρούσης που πειθαρχώντας στις προτροπές σου μαχαιρώνουν τους... εισβολείς όπου τους ξεμοναχιάσουν. Και τέλος -λογικό δεν ήταν;- να επιβάλουν σε δυο εαμοβουλγάρες, εκπροσώπους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, και σε ζωντανή μετάδοση την τιμωρία που αξίζουν.


Εσύ, κύριε Σαμαρά, απλώς διατύπωσες το κατηγορητήριο. Εσύ καταλόγισες στους «εχθρούς» συνειδητή προσπάθεια καταστροφής της πατρίδας. Εσύ αφάνισες την εντιμότητα από την πολιτική αντιπαράθεση και άνοιξες παλιά κιτάπια που οδήγησαν κάποτε την πατρίδα σε τραγωδίες. Ο Κασιδιάρης και η παρέα του, όπως οι γερμανοτσολιάδες πρόγονοί τους, ανέλαβαν να επιβάλουν τις ποινές. Και να φουντώσουν τις φωτιές που ανάβουν οι λέξεις σου με τη βοήθεια της βίας και της ακραίας χυδαιότητας. Για να βάλουν την πινελιά τους στην εικόνα της ολέθριας αταξίας με την οποία θέλεις να μας τρομάξεις.

Ίσως θα έπρεπε να τρομάξεις εσύ όμως λίγο. Γιατί δεν είδαμε να κωλώνουν η Κανέλλη και η Δούρου -το αντίθετο μάλιστα. Κι όποιος σπέρνει τρόμο μπορεί να κερδίσει στις εκλογές μια θέση πλάι στον Παπανδρέου...

Θ. Καρτερός

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)