to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:22 | 17.04.2016

πηγή: sdna.gr

Αθλητισμός

Στον... Β. Μαρινάκη απονεμήθηκε το έπαθλο για την κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό

Κατά την είσοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Μάρκο Σίλβα, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Κώστας Φορτούνης αποθεώθηκαν από όλο το γήπεδο. Λίγα λεπτά μετά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε την κούπα του πρωταθλητή την οποία και σήκωσε ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας σε πρότυπα... ΝΒΑ, πριν την παραδώσει στους παίκτες.


Φινάλε και επισήμως στη σεζόν των ρεκόρ για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη! Μετά το 5-0 επί της Καλλονής, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του 43ου τίτλου τους με μια εντυπωσιακή φιέστα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να... τάζει άλλα 15 πρωταθλήματα κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού παρέλασαν μπροστά στο κοινό της ομάδας, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να προβάλει τις φετινές επιτυχίες των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου, ενώ αφιέρωμα έγινε και στους «ερυθρόλευκους» αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στα μάτριξ του Καραϊσκάκη προβλήθηκαν αρκετά αφιερωματικά βίντεο, με πρώτο αυτό που περιείχε όλα τα φετινά ρεκόρ της ομάδας.

Όλοι οι αθλητές της ομάδας παρέλασαν μέσα από ένα... διάδρομο θριάμβου, τον οποίο είχαν σχηματίσει τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού κρατώντας σημαίες του συλλόγου και της χώρας.

Κατά την είσοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Μάρκο Σίλβα, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Κώστας Φορτούνης αποθεώθηκαν από όλο το γήπεδο. Λίγα λεπτά μετά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε την κούπα του πρωταθλητή την οποία και σήκωσε ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας σε πρότυπα... ΝΒΑ, πριν την παραδώσει στους παίκτες. Το μενού στη συνέχεια περιελάμβανε πολλά πυροτεχνήματα υπό τους ήχους του We Are The Champions των Queen, σαμπάνιες, αμέτρητες φωτογραφίες και φυσικά τον γύρο του θριάμβου. Αξίζει να σημειωθεί πως το τρόπαιο ανέβηκε μέχρι και την εξέδρα των οργανωμένων για να το σηκώσουν και οι οπαδοί του του συλλόγου.

Μια ώρα μετά την έναρξή της, η φιέστα ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του λίγες μέρες γιορτής πριν βάλει πλώρη για το νταμπλ...

Χαρακτηριστικό και το post της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος της φιέστας...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)