to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:09 | 10.02.2018

Πολιτική

Στον πάτο του βόθρου στο κέντρο της Ζούγκλας;

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ξεπερνώντας τα όρια ακόμα και της πιο «κίτρινης» δημοσιολογίας (γιατί δημοσιογραφία αυτό το πράγμα δεν το λες με τίποτα), ισχυρίστηκε, μέσω της ιστοσελίδας του, ότι αποκάλυψε την ταυτότητα προστατευόμενης μάρτυρος της δικογραφίας.


Λίγες μόνο μέρες αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο Novartis, «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους», όπως χαρακτηρίστηκε από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει δύο πρώην πρωθυπουργούς (τον Αντ. Σαμαρά και τον υπηρεσιακό Π. Πικραμμένο) και 10 υπουργούς, λίγες μόνο μέρες αφότου οι κατηγορούμενοι, μετά τις πρώτες αντιδράσεις («δεν ήξερα», «δεν ήταν της αρμόδιοτητάς μου», «δεν με αγγίζει») και αφού εξάντλησαν την υποκριτική τους δεινότητα απειλώντας ότι θα απαντήσουν με μηνύσεις (12), πέρασαν στο επόμενο στάδιο, αυτό της ευθείας απειλής των προστατευόμενων μαρτύρων, του Ευ. Βενιζέλου προεξάρχοντος και ακολουθούμενου από αρκετούς...

Επειδή, όμως, τα πιο βρόμικα προϊόντα, συνήθως, θέλουν μια καλή συσκευασία για να πουλήσουν, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σήμερα, σε ένα κρεσέντο κίτρινης «δημοσιογραφίας», ισχυρίστηκε, μέσω της ιστοσελίδας του, ότι αποκάλυψε την ταυτότητα προστατευόμενης μάρτυρος της δικογραφίας.

Συγκεκριμένα, ο Τριανταφυλλόπουλος δημοσίευσε όνομα και φωτογραφίες(!!!) μιας γυναίκας, για την οποία ισχυρίζεται ότι είναι μία από τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο τις τελευταίες μέρες.

Πέρα από το ποινικά κολάσιμο μέρος της ενέργειας αυτής και τους κινδύνους οι οποίοι προκύπτουν για τη γυναίκα, πράγματα για τα οποία, βέβαια, είναι αρμόδιες οι εισαγγελικές, δικαστικές και αστυνομικές αρχές, από τις οποίες αναμένονται οι επόμενες κινήσεις (σε βαθμό επείγοντος, κατά τη γνώμη μας), ανακύπτουν και πολλά ερωτήματα για τη σκοπιμότητα του Τριανταφυλλόπουλου και τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται, ενώ φαίνεται ότι ο πανικός που έχει επικρατήσει σε μεγάλο κομμάτι του μέχρι πριν λίγα χρόνια ισχυρού πολιτικού προσωπικού οδηγεί σε κινήσεις που, αν μη τι άλλο παραβιάζουν εξόφθαλμα τον νόμο, για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ...

Όπως σχολιάζει σε άρθρο του (το οποίο αναδημοσιεύουμε) ο Κ. Βαξεβάνης, αποκαλώντας τον Τριανταφυλλόπουλο «ξέχειλο βόθρο της αθλιότητας»:

Είτε πρόκειται για την προστατευόμενη μάρτυρα είτε όχι, στοχοποιεί έναν άνθρωπο ο οποίος από τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο. Όχι, ο Μάκης δεν προσπαθεί να κάνει δημοσιογραφική επιτυχία γιατί δεν αποτελεί επιτυχία να βάζεις σε κίνδυνο κάποιον, ειδικά αν είναι πραγματικά μάρτυρας σε μια τέτοια υπόθεση. Ο Τριανταφυλλόπουλος υλοποιεί συμβόλαιο. Να εκφοβίσει όποιον η πλευρά των εμπλεκόμενων θεωρεί ως απειλή είτε επειδή μίλησε, είτε επειδή φοβάται πως θα μιλήσει. Και αφού έκανε τη βρώμικη δουλειά, έτρεξαν οι κυριλέδες της δημοσιογραφίας, που ροκάνιζαν ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis και ό,τι άλλο μπορούσαν, που τα ονόματά τους φιγουράρουν στα χαρτιά των μαύρων ταμείων της Novartis να κάνουν αναπαραγωγή. Γιατί μπορεί να βρίζονται μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει η συνενοχή. Δε νομίζω πως ο Μάκης έχει τύψεις για την απόπειρα δολοφονίας στην οποία συμμετέχει, είτε εναντίον ενός ανθρώπου είτε εναντίον της προσωπικότητάς του. Αν ζούσε ο Γκιόλιας νομίζω το ίδιο θα έλεγε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)