to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:40 | 28.01.2022

Όλγα Στέφου

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Στον μαγικό κόσμο των δημοσκοπήσεων

Ο,τι και να πείτε έχετε άδικο, γιατί δίκιο έχουν οι δημοσκοπήσεις


Η πιο επιτυχημένη κυβέρνηση των αιώνων από καταβολής κόσμου είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.  Έχουμε εκατόμβη νεκρών ημερησίως; Θάβεται η χώρα στα χιόνια; Κάηκε η μισή Ελλάδα; Οι λογαριασμοί γελάνε με τους μισθούς μας; Αυξήθηκε το ψωμί; Τίποτε από αυτά δεν πτοεί την καλύτερη κυβέρνηση του γαλαξία. Μάλιστα, η αγάπη είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα κι αν το επιτελικό κράτος συγκεντρώνει το 80% της κοινωνικής αγανάκτησης, και πάλι τους συγχωρούν. Παιδιά είναι, ένα λάθος έκαναν, σκέφτεται ο λαός. Θα μου πείτε, εδώ έχει γίνει σύνθημα ο πρωθυπουργός, όλη η χώρα φωνάζει ρυθμικά, κάνει και στιχάκι για τον Μητσοτάκη - δεν θα ήθελα να παρεκτραπώ.

Ο,τι και να πείτε έχετε άδικο, γιατί δίκιο έχουν οι δημοσκοπήσεις. Συνοπτικά: θυμώνουμε με την κυβέρνηση, αλλά τη συγχωρούμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κακός - για αδιευκρίνιστους λόγους. Στην αρχή ήταν κακός για τη Συμφωνία των Πρεσπών, πάει αυτό, ο Μητσοτάκης την αναγνώρισε. Μετά ήταν αφελής που άφησε 37 δισ. στα ταμεία, πάνε αυτά, φαγώθηκαν - ούτε που ξέρουμε πώς. Και τώρα αναδύεται εκ των σταχτών του το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Γιατί δεν είναι μόνο που ο κόσμος μισεί τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αγαπάει και το ΚΙΝ.ΑΛΛ., που έγινε ξανά ΠΑΣΟΚ, αλλά μπορεί και να παραμένει ΚΙΝ.ΑΛΛ. - δεν έχω καταλάβει. Πάντως, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο λαός θέλει Νίκο Ανδρουλάκη και μάλιστα στα ίδια ποσοστά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν φταίνε οι δημοσκοπήσεις που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με τον Νίκο Ανδρουλάκη εξάλλου. Από το 2014 μέχρι σήμερα σταθερά αντικατοπτρίζουν το λαϊκό αίσθημα. Το αποτυπώνουν.

Ωραίαι εποχαί, αθώαι κι εκείνες του 2015 τώρα που το θυμήθηκα. Είναι και τα μέσα ανεξάρτητα, βεβαίως, πράγμα πολύ ευνοϊκό για την αντικειμενική αποτύπωση της λαϊκής λατρείας προς την κυβερνησάρα μας.  Όπου δημοσκόπηση και μάλαμα, αγαπητοί αναγνώστες.  Όπου δημοσκόπηση και μάλαμα.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)