to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:14 | 13.02.2022

Κοινωνία

Στον εισαγγελέα η μητέρα που σκότωσε τον 7χρονο γιο της

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι μαζί με τον σύντροφό της σκότωσαν τον 7χρονο γιο της


(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 29χρονη γυναίκα από την Κυψέλη που κατηγορείται ότι μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν τον 7χρονο γιο της, το 2017, έχοντας κρυμμένο και περιφέροντας επί πέντε χρόνια το πτώμα του.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού, που έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί της Κυριακής είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς πως η ίδια έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή τη στιγμή που ο γιος της άφηνε την τελευταία του πνοή μετά την κακοποίησή του από τον 33χρονο σύντροφό της.

Μάλιστα, μετά το περιστατικό, το 2017, είχε ισχυριστεί ότι το παιδί βρισκόταν στην Πολωνία, μαζί με τον βιολογικό του πατέρα.

«Ο 7χρονος μπορούσε να έχει σωθεί»

Νέα διάσταση στην υπόθεση φέρνουν οι καταγγελίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που κάνει λόγο για κενό του συστήματος.

Σε ανακοίνωσή του, ο οργανισμός παραθέτει σειρά γεγονότων και καταγγελιών που αφορούσαν στην οικογένεια, από τότε που η μητέρα των δύο παιδιών ήταν έγκυος, μέχρι την κακοποίηση της αδερφής του 7χρονου.

«Το χαμόγελο του Παιδιού» καταλήγει σε δύο ερωτήματα σχετικά με τις παραλείψεις του συστήματος που θα μπορούσαν να έχουν σώσει και τη δική του ζωή, όπως και της αδερφής του.

Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ σχετικά με τα όσα ισχυρίζονται η μητέρα του παιδιού και ο σύντροφός της

"Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες". Αυτά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ, ο 33χρονος Πολωνός που κατηγορείται για τη δολοφονία 7χρονου αγοριού, μαζί με την Ελληνίδα μητέρα του παιδιού.

"Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο "τάφο" με τούβλα στο δώμα. Οταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος", πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ατάραχος ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας του παιδιού, που σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού, η οποία οδηγήθηκε, τελικά, σήμερα στον εισαγγελέα, αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη. "Λέει ψέματα η μητέρα. Ηταν παρούσα τη στιγμή που το παιδί της έχανε τη ζωή του από ασφυξία που του προκάλεσε ο 33χρονος", επισημαίνουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι ίδιες αστυνομικές πηγές.

tags: Κυψέλη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)