to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:03 | 13.08.2021

Αθλητισμός

Στον «αέρα» η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League

Η Γ.Σ. δε κατάφερε να συγκληθεί λόγω απουσίας κάποιων ΠΑΕ


Ούτε σήμερα κατέστη δυνατή η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος της Super League, του οποίου η έναρξη μοιραία βρίσκεται «στον αέρα». Για την ακρίβεια, η σημερινή γενική συνέλευση του συνεταιρισμού, που είχε συγκληθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, δεν άρχισε καν, καθώς πέντε ΠΑΕ δεν έδωσαν το «παρών» κι έτσι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είχαν ως ακολούθως:

1. Ενίσχυση πυρόπληκτων και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

2. Χορηγικές προτάσεις για διαγωνισμούς Best Goal και Player of the month.

3. Ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22 (υπό την αίρεση έγκρισης της προκήρυξης).

4. Τροποποίηση Κανονισμού Παρατηρητών του συνεταιρισμού.

5. Ορισμός εκπροσώπων – διαιτητών του συνεταιρισμού στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

6. Διάφορα.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και ΟΦΗ, δεν εμφανίστηκαν στη γενική συνέλευση αλλά στη συνέχεια στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής που ακολούθησε.

Νέο ραντεβού την Τρίτη (17/8), αν και όλα δείχνουν πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την προκήρυξη και την έναρξη του πρωταθλήματος την Πέμπτη (19/8)!

Υπενθυμίζεται ότι για να “περάσει” η προκήρυξη απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων, ήτοι να υπερψηφίσουν οι 11 από τις 14 ομάδες. Οι ίδιες ψήφοι απαιτούνται και στην επόμενη ΓΣ, την Τρίτη 17/8, ενώ στη δεύτερη επαναληπτική, εφόσον χρειαστεί, θα αρκεί απλή πλειοψηφία.

tags: Super League

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)