to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:38 | 03.02.2021

Πολιτική

Στο «τραπέζι» η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 μ.μ.

Τα «ρολά» της χώρας ετοιμάζεται να κατεβάσει ξανά η κυβέρνηση μετά την καταγραφή τετραψήφιου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού, στο τραπέζι το ενδεχόμενο πιο αυστηρής απαγόρευσης κυκλοφορίας - Τι είπε σε δηλώσεις του ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, που μεταβαίνει αύριο με τον Ν. Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη - Συνεδριάζει η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων


Τα «ρολά» της χώρας ετοιμάζεται να κατεβάσει ξανά η κυβέρνηση μετά την καταγραφή τετραψήφιου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού, επιφέροντας έτσι τη χαριστική βολή στο πεδίο της οικονομίας και των εισοδημάτων. Μάλιστα στο τραπέζι βρίσκεται και το ενδεχόμενο πιο αυστηρής απαγόρευσης κυκλοφορίας. O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 σημειώνοντας ότι «είναι κάτι που θα το δούμε».

Ο ίδιος μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 απαντώντας στο αν υπάρχει το ενδεχόμενο αυστηρότερου γενικού απαγορευτικού για δύο εβδομάδες, σημείωσε ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο και πως όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψιν των λοιμωξιολόγων.

«Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσθέτοντας ότι «πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις».

Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε ότι αύριο Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00, λέγοντας ότι «αν τα δεδομένα είναι τέτοια που πρέπει να πάρουμε μέτρα, θα τα πάρουμε, επειδή ζούμε σε έκτακτες καταστάσεις».

Στο μεταξύ, συνεδριάζει η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων με αντικείμενο τη χθεσινή εκτόξευση των κρουσμάτων σε τετραψήφιο αριθμό, χωρίς να αποκλείται ακόμα και το ενδεχόμενο νέου lockdown.

(διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην Αυγή)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)