to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:11 | 17.02.2013

Πολιτική

Στο σφυρί το 'ροζ' ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου

Kαι φοροφυγάδες οι ελληνάρες!


Το «ροζ» ξενοδοχείο New Dream που ανήκει στην οικογένεια Μιχαλολιάκου βγαίνει σε πλειστηριασμό για χρέη αφού, παρά τις οχλήσεις, δεν τακτοποίησε τις φορολογικές της εκκρεμότητες.

Δεν είναι ότι η οικογένεια Μιχαλολιάκου εμφανίζεται «φτωχή» στις φορολογικές δηλώσεις, δεν καταβάλλει και τους φόρους που τις αναλογούν για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Έτσι, όπως δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, η Εφορία έβαλε κατασχετήριο για χρέη στο Δημόσιο ύψους 36.000 ευρώ στο κτίριο που στεγάζει το ροζ ξενοδοχείο «New Dream» και το οποίο ανήκει στη σύζυγο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, οι ελεγκτικές υπηρεσίες έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες πλειστηριασμού του μισού κτιρίου που στεγάζει το ξενοδοχείο με τιμή πρώτης προσφοράς 169.000 ευρώ.

Κι αυτό διότι η διαχειρίστρια εταιρία «Λυδία ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις ΑΕ», στην οποία ανήκει το κτίριο, με βασικούς μετόχους τη σύζυγο του κ. Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, και τον αδελφό της, χρωστάει στο Δημόσιο το ποσό των 36.000 ευρώ, χωρίς να έχει τακτοποιήσει τη φορολογική της εκκρεμότητα.

Σύμφωνα με αρμόδιους παράγοντες είναι απορίας άξιο πώς η «Λυδία» εμφανίζεται σε οικονομική αδυναμία να αποπληρώσει το χρέος της από βεβαιωμένους φόρους όταν, σύμφωνα με τους ισολογισμούς της, έχει κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο και μάλιστα μοιράζει και μέριμνα στους μετόχους.

Πέραν των καταθέσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελεγκτικές αρχές διενεργούν ελέγχους τόσο στις φορολογικές δηλώσεις της εταιρίας «Λυδία» όσο και στις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Ζαρούλια και της αντιπροέδρου Ελένης Ζαρούλια, καθώς υπάρχουν υποψίες για απόκρυψη εισοδήματος.


Πηγη : ethnos.gr via kar.org

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)