to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:30 | 24.10.2014

Πολιτική

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η Ρένα Δούρου

Κοντά στους πλημμυροπαθείς, στις συνοικίες της Δυτικής Αττικής, βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα, η περιφερειάρχης Ατικής, Ρένα Δούρου, η οποία δήλωσε πως δεν είναι ώρα για "φτηνή κριτική" ωστόσο επισήμανε ότι στον νέο προϋπολογισμό της περιφέρειας, έχουν προβλεφθεί αυξημένα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα.


Η Ρένα Δούρου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση βοήθεια που προσέφερε στους κατοίκους, μιλώντας στο Mega. «Είναι πολύ δύσκολη μέρα η σημερινή» επεσήμανε η Ρένα Δούρου και πρόσθεσε, «το μόνο που αρμόζει στη δοκιμασία των συμπολιτών μας, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».


«Είμαστε εδώ στα πεδία των μαχών» είπε η περιφερειάρχης και έκανε λόγο για ανευθυνότητα των προηγούμενων διοικήσεων από το 2004 μέχρι σήμερα. «Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι έχουν ευθύνες για τα όσα δεν έγιναν» δήλωσε. «Δεν θέλω να κάνω φτηνή κριτική, ο λαός ξέρει γιατί σε διάφορες περιοχές πλημμυρίζει και χάνει τις περιουσίες του» είπε η Ρένα Δούρου και πρόσθεσε ότι στον νέο προϋπολογισμό της περιφέρειας για το 2015 που εγκρίθηκε χθες έχουν προβλεφθεί αυξημένα κονδύλια για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας καθώς και στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες της Περιφέρειας και σε όσους αγωνίζονται τούτες τις ώρες στους δήμους που έχουν  πληγεί από την κακοκαιρία.

Δεν είναι ώρα για φθηνές κριτικές - οι πολίτες, που δοκιμάζονται για πολλοστή φορά, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία να παραμένει ζητούμενο.

Χθες, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, είχαμε την τραγική διορατικότητα να αυξήσουμε το κονδύλι για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι αντιπεριφερειάρχες και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, βρισκόμαστε επί ποδός, προκειμένου να βοηθήσουμε τους πολίτες που είδαν να χάνονται οι περιουσίες τους».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)