to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:48 | 25.06.2012

left.gr

Πολιτισμός

Στο Λιτόχωρο Πιερίας το camping της Νεολαίας Συνασπισμού!!!

Το camping που όλοι περιμένουμε (!!!) θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27/7 και 5/8 στην περιοχή Βαρικό Λιτοχώρου, στο camping "Νηρεάς".


Το camping "Νηρέας" βρίσκεται στην περιοχή του Βαρικού, ανάμεσα στο Λιτόχωρο και την Κατερίνη, στη νότια Πιερία. Πρόκειται για μια προνομιούχα περιοχή που έχει την τύχη να συνδυάζει τις χάρες της θάλασσας με αυτές του βουνού, καθώς ο Όλυμπος δεσπόζει επιβλητικά σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το camping. Ο χώρος καλύπτεται από ψηλά δέντρα που διατηρούν το περιβάλλον σκιερό και δροσερό. Η παραλία είναι αμμουδερή και βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το camping.

 
 
κατεβάστε εδώ την αίτηση σε docx αρχείο και σε αρχείο doc

 
 
 
 
 
Η τιμή της σκηνής είναι 4 ευρώ ανά άτομο. Όσοι δεν επιθυμούν να κατασκηνώσουν έχουν τη δυνατότητα να μείνουν σε δίκλινα δωμάτια, τα οποία κοστίζουν 35 ευρώ. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται παρακαλούνται να ειδοποιήσουν ως την 1η Ιουλίου.
 
Το camping διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου και beach volley, ηλεκτρικό ρεύμα σε όλες τις θέσεις, έχει 30 τουαλέτες και 24 ντουζιέρες με ζεστό νερό καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, διαθέτει πλυντήρια ρούχων, δωρεάν internet σε συγκεκριμένο σημείο του camping, mini market, bar, beach bar και εστιατόριο, με χαρακτηριστικές ελληνικές γεύσεις. Η τιμή του μαγειρευτού φαγητού είναι 4,5 ευρώ ή 6 με ατομική σαλάτα. Τα φαγητά "της ώρας" κοστίζουν 5,5 ή 7 ευρώ, αν συνοδεύονται από σαλάτα. Η χωριάτικη σαλάτα κοστίζει 4 ευρώ.
 
 
 
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα προγραμματιστούν μαζικές αναχωρήσεις και αποχωρήσεις. Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες, καθώς και η τιμή μεταφοράς δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Θα υπάρξει σύντομα σχετική ενημέρωση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)