to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:40 | 11.04.2023

Πολιτική

Στο Ίλιον ο Αλ. Τσίπρας: Η αλλαγή θα έρθει μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις 21 Μαΐου

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε πολίτες στο Ίλιον, έκανε σαφές ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν θα είναι εκλογές διαμαρτυρίας, «θα είναι εκλογές που θα κρίνουν ποιος θα μας κυβερνήσει αύριο».


(όλες οι φωτ.: Τ. Μπόλαρη/Eurokinissi)

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την περιοδεία του τόνισε ακόμα πως «όπως έχουν τα πράγματα η προοπτική για την επόμενη μέρα είναι, είτε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας την επομένη των εκλογών, χωρίς την περιπέτεια δεύτερων και τρίτων εκλογών, είτε νίκη του κ. Μητσοτάκη».

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε μεγάλη έμφαση στην συμμετοχή των πολιτών στην κάλπη, αναφέροντας πως  «αν θέλουμε αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει μονάχα με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ηττηθεί η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, να ηττηθεί το καθεστώς Μητσοτάκη».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «ήττα Μητσοτάκη σημαίνει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και όσο πιο μεγάλη είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μαΐου τόσο πιο μεγάλη θα είναι η δυνατότητα να έχουμε μια κυβέρνηση που θα αγωνιστεί για να αλλάξει τη ζωή μας».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «τα διλήμματα στις εκλογές είναι ξεκάθαρα: «δικαιοσύνη ή αδικία, εντιμότητα ή διαφθορά, αλήθεια ή συγκάλυψη, αλλαγή ή Μητσοτάκης», καταλήγοντας ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ προσέρχεται στις εκλογές με επιχειρήματα και πρόγραμμα, όχι με τοξικότητα, αφορισμούς και επικοινωνιακή πολιτική», ενώ κάλεσε εκ νέου τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ ανάμεσα στους δυο τους. «Σήμερα από εδώ τον καλώ ξανά να σταματήσει να είναι δειλός, δεν μπορείς να είσαι δειλός και να θέλεις να είσαι δεύτερη φορά πρωθυπουργός. Έλα σε αντιπαράθεση, έλα να πεις το πρόγραμμα σου», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)