to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:27 | 02.03.2018

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Στο δόγμα «νόμος και τάξη» ΝΔ και ΔΗΣΥ ζητούν άγρια καταστολή (βίντεο)

Σε απόλυτη ταύτιση παρουσιάστηκαν τα κόμματα της ΝΔ και της ΔΗΣΥ στο ξαναζεσταμένο δόγμα «νόμος και τάξη» που από χθες επανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ΝΔ στο θέμα της καταστολής παρουσιάστηκε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Θ. Παπαθεοδώρου το πρωί στον ΑΝΤ1.

Αναπαρήγαγε τα «περί ανοχής» της πολιτικής ηγεσίας υποστηρίζοντας ότι: «Είναι πολιτική επιλογή να μην υπάρξουν κατασταλτικές πρακτικές».

Προχώρησε μάλιστα μιλώντας για καθημερινές πράξεις ανομίας και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «είναι πολιτική επιλογή να μην έρθουν σε σύγκρουση διότι υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία, συνομιλητές που κινούνται στο χώρο των κινηματικό ως τον αναρχο-αυτόνομο, με συγκεκριμένους θύλακες», τους οποίους... ανακάλυψε ο κ. Παπαθεοδώρου ζητώντας από την υπεύθυνη πολιτική ηγεσία να δείξει «ότι δεν ανέχεται τέτοιους είδους πρακτικές».

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Φορτσάκης υποστήριξε ότι υπάρχει «πολιτική επιλογή για μη αντιπαράθεση. Δεν θέλει η κυβέρνηση να αντιπαρατεθεί». Ο κ. Αυγενάκης  μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ διαβεβαίωσε ότι με μια κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη αφού επανασυσταθούν οι ομάδες ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ και αυξηθούν τα ΜΑΤ θα επιβληθεί το δόγμα νόμος και τάξη.

Υπάρχει «χάιδεμα και ανοχή» σε ομάδες δήλωσε και η κ. Βόζενμπεργκ αγανακτισμένη που δεν γίνονται αρκετές προσαγωγές ωστόσο πρόσθεσε ότι «πρέπει να γίνονται συλλήψεις» και υποσχέθηκε με τη σειρά της περισσότερα ΜΑΤ αν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. Το περίεργο είναι ότι  δεν θυμόταν επί Ν.Δ. να καταστρέφονται τα μαγαζιά στην Ερμού;

Μετά από την υπενθύμιση δημοσιογράφου, η μνήμη της επανήλθε και συνέχισε να μιλά για «γενικευμένη έξαρση» της βίας παρουσιάζοντας ως λύση το αποτυχημένο δόγμα Σαμαρά "νόμος και τάξη".

Κατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)