to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:20 | 28.08.2015

Πολιτική

Π. Χαϊκάλης: Η εταιρεία δεν είναι δική μου, δεν έχω καμία σχέση

"Πρόκειται για μια εταιρεία που δεν είναι offshore", απλά είναι κυπριακή εταιρεία και δεν πρόκειται για εταιρεία που μου ανήκει, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου αναφορικά με την υπόθεση που προέκυψε ότι έχει εταιρεία offshore στην Κύπρο.


Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο πρώην υπουργός Παύλος Χαϊκάλης, αναφορικά με το θέμα της off shore εταιρείας, την οποία φέρεται να έχει και να μην έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του.

Αρχικά ο κ. Χαϊκάλης είπε πως δεν υπάρχει καμία υπεράκτια εταιρεία, αλλά μία κυπριακή, με την οποία ο ίδιος είχε απλώς μία συμφωνία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων.  

«Η εταιρεία δεν είναι δική μου, δεν έχω καμία σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως δόλια και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα εναντίον του, τα οποία -όπως είπε- επιχειρούν να πλήξουν τον ίδιο, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι έχει όλα τα σχετικά στοιχεία, τα οποία θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής, εάν του ζητηθούν. 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είχε ζητήσει από τον κ. Χαϊκάλη να παραχωρήσει άμεσα συνέντευξη Τύπου, προσκομίζοντας και τα αναγκαία στοιχεία σχετικά με το θέμα της off shore εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση θα «κοπεί» από τη λίστα των υποψηφίων για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας του κόμματος Τέρενς Κουίκ, σε δήλωσή του είχε τονίσει ότι οι ΑΝ. ΕΛΛ. δίνουν προθεσμία 24 ωρών, να καταθέσει έγγραφα που θα αποδεικνύουν τα όσα λέει. Ο κ. Κουίκ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, υποστήριξε:

«Ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα. Παρόλα αυτά και επειδή οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη».

Και πρόσθεσε: «Δίνουμε ένα ανελέητο αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις αλλά δεν αποδεχόμαστε ούτε την συγκάλυψη».

(efsyn.gr)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)