to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:26 | 04.02.2014

Κοινωνία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Σ. Γκονκούρ

Ο Σ. Γκονκούρ πέρασε σήμερα, Τρίτη, από τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πρόκειται για τον άνθρωπο που τραυμάτισαν οι αστυνομικοί στο Σύνταγμα το Σάββατο 1/2, μεταφέρθηκε στο Γ. Γεννηματάς υπό ισχυρή αστυνομική «επίβλεψη» και κατόπιν συνελήφθη αντιμετωπίζοντας τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτουν οι αστυνομικοί.


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Σελτζούκ Γκουνγκόρ, ο οποίος συνελήφθη στην επιχείρηση καταστολής της αντιφασιστικής συγκέντρωσης του Σαββάτου από τα ΜΑΤ.

Ο Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας, παραπέμφθηκε σήμερα για να απολογηθεί στον ανακριτή, κατηγορούμενος για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών και φθορές, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του κουκουλονόμου.

Ο ανακριτής του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσίασης σε αστυνομικό τμήμα το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα.

 
-------------------
 

Το κάλεσμα του Συντονισμού:

 
 

Όλοι σήμερα στα δικαστήρια! Αλληλεγγύη στον αγωνιστή Σ. Γκονκούρ

Σήμερα Τρίτη στις 12:00 στην Ευελπίδων περνάει από τακτικό ανακριτή ο σύντροφος Σ. Γκονκούρ,συλληφθέντας της αντιφασιστικής συγκέντρωσης του Σαββάτου.

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

 Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών- Συλλογικοτήτων-Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά 

* * *

Θυμίζουμε ότι στον τούρκο πολιτικό πρόσφυγα Σ. Γκονκούρ, που τραυματίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του χθες κατά την αστυνομική επέμβαση στο Σύνταγμα, αποδίδονται κατηγορίες για απόπειρα σωματικής βλάβης και φθορά (στην μάσκα ενός άνδρα των ΜΑΤ) με τις επιβαρυντικές μάλιστα διατάξεις του «κουκουλονόμου» - ισχυρίζονται δηλαδή ότι είχε καλυμμένο πρόσωπο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τις σχετικές φωτογραφίες της σύλληψής του.

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)