to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:41 | 19.11.2012

left.gr

Κοινωνία

Στις 12 η δίκη των 3 συλληφθέντων της ΔΕΘ - Κινητοποιήσεις από εκπαιδευτικούς και δημοτικούς υπαλλήλους

Τρίωρη στάση εργασίας 11π.μ – 2 μ.μ. έχουν κηρύξει οι ΕΛΜΕ-Θ και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ καλώντας τους συναδέλφους/ισσες τους, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συμπαράστασης, στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα Δικαστήρια, όπου θα δικαστούν οι τρεις συλληφθέντες στη διαμαρτυρία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στις 11 το πρωί συγκέντρωση κι από τους εργαζόμενους στους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.


Τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 19/11 11π.μ – 2 μ.μ. έχουν κηρύξει οι ΕΛΜΕ-Θ και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ καλώντας τους συναδέλφους/ισσες τους, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συμπαράστασης, στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα Δικαστήρια, όπου θα δικαστούν οι τρεις συλληφθέντες στη διαμαρτυρία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συγκέντρωση συμπαράστασης στις 11 το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στους δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης, έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 

"Η κυβέρνηση επιχειρεί με τον τρόπο αυτό να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να ποινικοποιήσει τους αγώνες της, επιτρέποντας στον κ. Φούχτελ να αλωνίζει στη χώρα, να προσβάλει τους Έλληνες εργαζόμενους και να υποδεικνύει την απόλυσή τους. Ζητούμε την αθώωση των συναδέλφων" αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα έκτακτη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη σύλληψη των τριών συναδέλφων, καθώς επίσης και για το σχέδιο της διαθεσιμότητας-απολύσεων των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που προωθεί η τρικομματική συγκυβέρνηση.

Πηγή: alterthess.gr

Σχετικά:

[17/11/2012] Θεσσαλονίκη: ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες, αναβολή της δίκης για τη Δευτέρα

Διαβάστε σχετικά με τις σημερινές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

Kαταλήψεις παντού από την ΠΟΕ - ΟΤΑ ενάντια στη «διαθεσιμότητα» υπαλλήλων

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)