to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:20 | 14.10.2019

Πολιτική

Στηρίζει τον ρατσιστικό οχετό της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης ο Θ. Πλεύρης

Η επιστολή σε μεγάλο βαθμό εκφράζει προβληματισμούς οι οποίοι υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μπούμε σε μία διαδικασία που να απομακρυνόμαστε από τις υποχρεώσεις και το κεντρικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με τις ευάλωτες ομάδες», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης σχετικά με την ρατσιστική επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.


«Όλοι όσοι είμαστε στελέχη της παράταξης, ασχέτως τον διαφορετικών απόψεων που έχουμε, πρέπει να υπηρετούμε την κεντρική γραμμή. Δεν είμαι οπαδός ούτε διαγραφών ούτε παραιτήσεων αλλά από την άλλη υπάρχουν τα όργανα που κρίνουν πότε κάποιος ξεπερνάει τα όρια με την έκφραση της άποψής του. Η επιστολή σε μεγάλο βαθμό εκφράζει προβληματισμούς οι οποίοι υπάρχουν αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να μπούμε σε μία διαδικασία που να απομακρυνόμαστε από τις υποχρεώσεις και το κεντρικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με τις ευάλωτες ομάδες», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης σχετικά με την ρατσιστική επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης και την παραίτηση της προέδρου της τοπικής οργάνωσης Φαίης Νικητοπούλου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανησυχία των κοινωνιών που θα κληθούν σε οποιοδήποτε στάδιο να φιλοξενήσουν άτομα. Είναι "ωραίο" να έχουμε ένα πρόβλημα στα νησιά και να το βλέπουμε να γιγαντώνεται, είναι "ωραίο" να έχουμε πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και να επωμίζονται όλο το βάρος και να λέμε ότι δεν θα λάβει κανείς άλλος βάρος. Αν υπάρξουν κλειστά κέντρα, δεν έχει καμία κοινωνία να φοβούνται τίποτα», πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.

Σημειώνεται, ότι η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης σε ανακοίνωσή της απαιτεί τον αποκλεισμό των προσφύγων και των μεταναστών από τις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και εκπαίδευσης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Το θέμα «άνοιξε» όταν δόθηκε στη δημοσιότητα η πληροφορία πως πτέρυγα του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια θα παραχωρηθεί ώστε να στεγαστούν πρόσφυγες στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά και ειδικότερα οι υπερπλήρεις δομές φιλοξενίας του ανατολικού Αιγαίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)