to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:04 | 16.11.2018

Αθλητισμός

Στηρίζει τη χυδαιότητα Τσουκαλά (με ανάλογο ύφος) ο Καραπαπάς

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός «επιτέθηκε» με ύβρεις σε όσους αντέδρασαν στο ακραία ρατσιστικό ξέσπασμα του Τάκη Τσουκαλά εναντίον του Θανάση Αντετοκούνμπο


Παρά τις αντιδράσεις αλλά και την μεγαλοπρεπή «τάπα» του  Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ρατσισμό, ο Κώστας Καραπαπάς έσπευσε να υπερασπιστεί τον οπαδό των «ερυθρολεύκων», Τάκη Τσουκαλά χρησιμοποιώντας ανάλογο ύφος σε ανάρτησή του στο instagram:

Υπενθυμίζουμε πως η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη έστειλε επιστολή προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και τον πρόεδρο του ΕΣΡ, Αθανάσιο Κουτρουμάνο, ζητώντας τη διερεύνηση για «ενδεχόμενη ύπαρξη ποινικώς κολάσιμων πράξεων». Παράλληλα, το ΕΣΡ κάλεσε σε απολογία το κανάλι Extra στις 20 Νοεμβρίου για την προσβλητική αναφορά του Τάκη Τσουκαλά προς το πρόσωπο του Θανάση Αντετοκούμπο.

«Καμία ανοχή στον ρατσισμό και το μίσος», το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

Το δικό του μήνυμα στήριξης στον Θανάση Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του, μετά την πρόσφατη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε, για την οποία υπήρξε νωρίτερα τοποθέτηση του αδερφού του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, έστειλε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. 

Ο πρωθυπουργός επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το κάνει. Με ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο facebook, «ανέβασε» φωτογραφία του, στην οποία φοράει τη γαλανόλευκη φανέλα «Αντετοκούνμπο». «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στον ρατσισμό και το μίσος», υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας. 

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός έχει κάνει «tag» τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Θανάση, Γιάννη, Κώστας και Αλέξανδρο.

 ένα ή περισσότερα άτομα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)