to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:29 | 02.03.2016

Αθλητισμός

Στην Τούμπα η πρώτη πράξη του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού - Αύριο στο ΟΑΚΑ AEK-Ατρόμητος

Ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας θα φιλοξενηθεί απόψε στην Τούμπα (19:30) και φέρει αντιμέτωπο ένα ζευγάρι που θα μπορούσε να θεωρηθεί κλασικό στη διοργάνωση, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.


Ο «Δικέφαλος» ήταν ο θριαμβευτής στις δύο προηγούμενες φορές που έπαιξε με την πειραϊκή ομάδα, καθώς όχι μόνο τους νίκησε ισάριθμες φορές στην Τούμπα αλλά πήρε και την πρόκριση, το 2011 για τα προημιτελικά και το 2014 για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Φαβορί των αναμετρήσεων είναι ο Ολυμπιακός βάσει της αγωνιστικής κατάστασής του, όμως οι συναντήσεις ανάμεσα στις δύο συγκεκριμένες ομάδες και δη εκείνες του Κυπέλλου ήταν πάντοτε ιδιαίτερες και ρόλο σε αυτές έπαιζαν και άλλοι παράγοντες.

Για τους γηπεδούχους, ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα έχει στη διάθεσή του ΡοντρίγκεςΓλύκο,ΜπερμπάτοφΖάιροΚωνσταντινίδη και Σκόνδρα, που σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων θα βασιστεί στους νέους και ταλαντούχους παίκτες της ομάδας, ενώ στη διάθεση του Κροάτη τεχνικού είναι από χθες ο Αθανασιάδης.  

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στους ΜαζουακούΖντιέλαρ και Πάρντο, αλλά μετέβη στη Θεσσαλονίκη με όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του και θα παίξει επιθετικά από την αρχή, με οδηγό το παιχνίδι πρωταθλήματος του περασμένου Οκτωβρίου το οποίο είχε λήξει με 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Αύριο στο ΟΑΚΑ AEK - Ατρόμητος

Με τον Κορδέρο στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει αύριο η ΑΕΚ τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Ισπανός μέσος τέθηκε σήμερα στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Κορδέρο άφησε πίσω τον τραυματισμό του, προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα και ο Γκουστάβο Πογέτ τον πήρε μαζί του, όπως και τον επίσης επανακάμψαντα Σοϊλέδη, αλλά και τους ΓκάλοΜάνταλο οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός έχουν συμπεριληφθεί, εκτός των προαναφερόμενων, οι Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Πέκχαρτ.

(naftemporiki.gr)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)