to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:42 | 13.11.2018

Κοινωνία

Στην τελική ευθεία για το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ

Στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, αλλά και τα δύο νέα μέλη του Δ.Σ., οι θέσεις των οποίων προκηρύχθηκαν προ ημερών


Στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, αλλά και τα δύο νέα μέλη του Δ.Σ., οι θέσεις των οποίων προκηρύχθηκαν προ ημερών από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πρόθεση είναι η απόφαση να ληφθεί το ενωρίτερο δυνατόν, δεδομένου ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε πριν από πέντε ημέρες, έτσι ώστε η νέα διοίκηση να περάσει από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στο τέλος της εβδομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιθανότερος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, είναι ο Γιάννης Δρόσος, δικηγόρος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο προηγούμενο διάστημα πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Για τη διοίκηση της ΕΡΤ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων υποψηφίων. Μεταξύ αυτών είναι και οι εξής: ο Λευτέρης Αρβανίτης, δημοσιογράφος, σύμβουλος της διοίκησης της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλέξανδρος Λαχανάς, ο Γιώργος Μαθιός, μηχανικός, παλαιότερα γενικός διευθυντής της Digea και πρώην μέλος του Δ.Σ. του υπερταμείου, ο γνωστός σκηνοθέτης της ΕΡΤ Τάσος Μπιρσίμ, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης, αντιπρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, πρώην διευθυντής Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ, η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου, πρώην πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ και παλαιότερα διευθύντρια Επικοινωνίας στο Μέγαρο Μουσικής, ο σκηνοθέτης Σπύρος Ταραβήρας, ο δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ Τάκης Ψαρίδης.

ΑΥΓΗ

tags: ΕΡΤ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)