to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Στην Super League ο Χιού Ντάλας, είδε «παράγκα και όραμα»

Ο Σκοτσέζος δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, ώστε να μην του δώσει αξία, όπως σημείωσε και τόνισε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με το ζήτημα θεσμικά η ΕΠΟ και η Super League.


Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, με τον υπεύθυνο αξιολόγησης και ορισμού διαιτητών Χιου Ντάλας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα) στα γραφεία της Super League. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής τόνισε ότι προτεραιότητα για τους διαιτητές πρέπει να είναι η προστασία της σωματικής ακεραιότητας των παικτών. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία να διασφαλιστεί ότι δε θα αγωνίζονται υπό πίεση, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεση να μειωθεί ο αριθμός τους, πριν την έναρξη του β’ γύρου.


Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών της διοργανώτριας αρχής έθεσαν τα ερωτήματά τους και συζήτησαν με τον Ντάλς για θέματα διαιτησίας.
Μεταξύ αυτών η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και προβλήθηκε το «δυσφημιστικό βίντεο που μεταδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το τηλεοπτικό δίκτυο ΣΚΑΪ», για το οποίο ο Σκοτσέζος δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, ώστε να μην του δώσει αξία, όπως σημείωσε και τόνισε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με το ζήτημα θεσμικά η ΕΠΟ και η Super League, ενώ εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών καταδίκασαν τη συγκεκριμένη δυσφημιστική πρακτική.


Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει ότι δήλωσε μεν την εμπιστοσύνη του στον αρχιδιαιτητή, αλλά «εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με τη δυνατότητα αναίρεσης λανθασμένης απόφασης διαιτητή, αναφέροντας παράδειγμα από αγώνα Σέλτικ-Χάρτς».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)