to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:56 | 05.06.2023

Κοινωνία

Στην πλατεία Κοτζιά μεταφέρεται για φέτος το Athens Pride

Στην πλατεία Κοτζιά και όχι στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί φέτος η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 10 Ιουνίου


Αλλάζει πλατεία και δεν ακυρώνεται το Athens Pride όπως ανακοίνωσε η επιτροπή διοργάνωσης του λόγω «της δεδομένης παρουσίας του περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλά αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου»

Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν στην πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία «θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στη Πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αthens Pride:

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride θα μετακινηθεί από την πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Κοτζιά. Αυτό αποφασιστηκε με δεδομένη την παρουσία του περιπτέρου της ΝΔ στη πλατεία Συντάγματος.

Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στη πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου.

Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στη Πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία!

Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα!! Άλλαξα Πλατεία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)