to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Στην κουζίνα της Μενεγάκη ο Κοντομηνάς

Την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη διάλεξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς για να βγει στην τηλεόραση και να πει τα δικά του. Από δίπλα, φυσικά, ο Δήμος Βερύκιος που δεν έδειχνε συγκινημένος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήταν.


«Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει "μαύρο" στα κανάλια αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει "μαύρο" στα κανάλια ο Παππάς. Ο Παππάς σκοτωνότανε μια ζωή, κάτι ψέματα λένε δεν μπορεί... είναι καλό παιδί. Αυτός σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;» είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην Ελένη η οποία δεν το πίστευε που ο κ.Κοντομηνάς πήγε έτσι απροειδοποίητα στην εκπομπή της. 

Βέβαια ο Δήμος-κλαίω για το αφεντικό μου-Βερύκιος το ήξερε από το πρωί και γέλαγε πονηρά στο πλατό. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί δικαίως να είναι χολωμένη έτσι όπως την έριξαν. Συμπάσχω μαζί της, είμαι με το μέρος της. 

Είπε και για τον Καλογρίτσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς, χωρίς ωστόσο να τον κατανομάσει. «Ήρθε και λέει "θα μου δώσετε το 51%", λέω τι άλλο θέλεις; Λέει "θέλω τέσσερις εκπομπές πολιτικές την εβδομάδα", τις έχω εγώ, καταλαβαίνετε για ποιον λέω. Αυτόν λέω που δεν είχε δεκάρα».

Και συνέχισε την επίθεση στο Νίκο Παππά: «Και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουνα στην Αμερική κι έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ, για να φωνάζεις, δεν ξέρω».

Ενώ έδωσε και κουράγιο στους εργαζόμενους του καναλιού (αυτό είναι καλό), πως δεν θα μπει λουκέτο στον Alpha. Εκεί κάπου η Μενεγάκη είπε να «πέσουν» διαφημίσεις, ενώ ακούγαμε από το βάθος τις επευφημίες και τα μπράβο του Δήμου. Έχω αρχίσει και τον πάω τον Βερύκιο να ξέρετε. 

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)