to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Στην κολυμπήθρα του Τράγκα ξεπλένεται η Χρυσή Αυγή

Το βράδυ της Τρίτης στην πάλαι ποτέ αγωνιστική συχνότητα του 902 είχαν βαφτίσια. Από το ίδιο studio - σκηνικό, που βγαίνει η εκπομπή του e-νίκου, βγήκε και η εκπομπή του Τράγκα. Τα πήρε στο κρανίο ο Γιώργος με τους ερασιτεχνισμούς (βλέπε κλάμα Τρέμη) στην κάθαρση και αγιοποίηση της ΧΑ και είπε να τους δείξει, πως γίνεται σωστά.


Το βράδυ της Τρίτης στην πάλαι ποτέ αγωνιστική συχνότητα του 902 είχαν βαφτίσια. Από το ίδιο studio - σκηνικό, που βγαίνει η εκπομπή του e-νίκου, βγήκε και η εκπομπή του Τράγκα. Τα πήρε στο κρανίο ο Γιώργος με τους ερασιτεχνισμούς (βλέπε κλάμα Τρέμη) στην κάθαρση και αγιοποίηση της ΧΑ και είπε να τους δείξει, πως γίνεται σωστά.

Στον Τράγκα, όταν μιλάει με χρυσαυγίτες, δεν του αρέσει να τους αντιμετωπίζει κατά μόνας, αλλά όλους μαζί. Έτσι στο πάντα φιλόξενο στρογγυλό τραπέζι κάθισε ό,τι απέμεινε από την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής (ευτυχώς οι άλλοι είναι στη φυλακή, γιατί θα έπρεπε να στριμωχτούν κι αυτό είναι βαθιά αντιτηλεοπτικό). Ήταν εκεί η Μαντάμ Ζαρούλια, μαυροφορεμένη με το μακιγιάζ της αμακιγιάριστης, που έλεγε κάτι για άστρα, ταρώ και προφητείες (μάταια έψαχνα τηλέφωνο, γιατί με καίει αυτή την περίοδο τι θα γίνει στους Παρθένους με Ωροσκόπο Σκορπιό).

Ήταν εκεί ο "κύριοw" - δεν ξέρω τί γράφει, αλλά μου αρέσει η γραμματοσειρά - Ηλιόπουλος με κοστουμάκι και γυαλάκι, φτυστός χρηματοπιστωτικός σύμβουλος. Δίπλα του καθόταν ένας νομικός σύμβουλος της ΧΑ πιο ψαρωμένος κι από χρυσόψαρο σε γυάλα. Απέναντι ήταν ο επίσης "κύριος" Ζησιμόπουλος, που η φωνή του δεν ακούστηκε, αλλά κάποιος έπρεπε να στέκεται στην άκρη του τραπεζιού. Αμέσως μετά ο γαμπρός "κύριος" Ματθαιόπουλος, που πήγε στην εκπομπή για να παρουσιάσει τη νέα του ποιητική συλλογή (το gossip λέει, ότι η Ουρανία Μιχαλολιάκου τους κρατάει μούτρα κι οργανώνει με τον Καιάδα φράξια). Παραδίπλα ο "κύριος" Παναγιώταρος, πού όσο και να τον καμουφλάρουν Παναγιώταρος παραμένει. Και ναι στην κορυφή του τραπεζιού, δίπλα στον οικοδεσπότη ήταν το "καλό παιδί", το "άξιο παλικάρι", ο "άγιος άνθρωπος", ο Ηλίας Κασιδιάρης. Όχι για τον Τράγκα αυτός δεν ήταν "κύριος", μιλούσε μαζί του στον ενικό της αμεσότητας και της οικειότητας για να τη συνηθίζει και ο τηλεθεατής. Όταν φοράει κοστούμι δεν φαίνεται ο μισό τετραγωνικό αγκυλωτός σταυρός, που έχει στην πλάτη (όπως λέει κι ένας φίλος).

Στην εκπομπή δεν έχει σημασία τί είπαν οι χρυσαυγίτες, αλλά όσα είπε ο Τράγκας. Για ντεκόρ τους ήθελε, για προϊόν στο καλάθι, η εκπομπή του είναι χτισμένη στο κοντινό του παρουσιαστή με τους γελοίους μορφασμούς και τις χειρονομίες. Ο Τράγκας είπε, ότι τα μέλη του Εθνικού Μετώπου κάνουν τσαμπουκάδες στα Βόρεια Προάστια του Παρισιού, αλλά δεν έχουν βάλει στη φυλακή την κυρία Λεπέν (τό 'πιασες το υπονοούμενο μεγάλε). Ο Τράγκας είπε, ότι για τα γεγονότα στο Νέο Ηράκλειο φέρει ευθύνη ο υποκριτικός αντιφασισμός του πολιτικού συστήματος και των μέσων ενημέρωσης, που "ακολούθησαν την γκεμπελίστικη και ναζιστική πρακτική της συλλογικής ευθύνης". Ο Τράγκας είπε, ότι η κυβέρνηση δημιούργησε τη θεωρία των δύο άκρων "για να αποπροσανατολίσει το λαό από τα μνημόνια και την κατοχή της πατρίδας". Κι επειδή αυτό με το πρώτο άκουσμα μπορεί ν' ακουστεί και καλό φρόντισε ο ίδιος να το επεξηγήσει: Χρυσή Αυγή και Αριστερά μάχονται για ν' απαλλαγεί ο λαός από τα Μνημόνια (και τσουπ το πρώτο ιπτάμενο τηλεκοντρόλ κινήθηκε στο χώρο). Και στο σημείο αυτό ο Τράγκας άνοιξε τη μεγάλη παρένθεση λέγοντας, πως οι Έλληνες δεν θα τους κάνουν τη χάρη να σκοτωθούν μεταξύ τους "κι άμα γίνει κάτι - χτύπα ξύλο - να ξέρει η Αριστερά και ο λαός, ότι δεν θα το έχει κάνει η ΧΑ" (και τσουπ ένα τασάκι πήγε να κάνει παρέα με το τηλεκοντρόλ).

Στόμφος, σουφρωμένα χείλη, χειρονομίες από τον Τράγκα, που κατά τη δική του τοποθέτηση "είναι γνωστό σε όλους πόσο μακριά βρίσκομαι από τη ΧΑ, αλλά κάποιοι στήνουν τη Φωλιά του Κούκου". Δεν ξέρω ποιος στεκόταν στην πόρτα και δεχόταν τα συχαρίκια μοιράζοντας σταυρουδάκια και μπομπονιέρες, αλλά τα απόνερα αυτής της κολυμπήθρας δεν καθαρίζουν ούτε σε τριτοβάθμιο βιολογικό. (Μόλις με ειδοποιούν από το κοντρόλ, ότι ο Σεραφείμ Φυντανίδης ολοκλήρωσε την καριέρα του ως δημοσιογράφος κι άνοιξε μαγαζί πουλώντας πλυντήρια με δόσεις)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)