to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:24 | 28.02.2023

Κοινωνία

Στην φυλακή 40χρονος επιχειρηματίας για σεξουαλική βία σε βάρος της 12χρονης

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει μετά την απολογία του άλλος ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για 40χρονο επιχειρηματία που το ίδιο το κορίτσι υπέδειξε στην τελευταία κατάθεσή της στις Αρχές, ως έναν από αυτούς που συναντούσε μετά από υπόδειξη του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση Ηλία Μίχου, ο οποίος έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία.


Ο 40χρονος επιχειρηματίας απολογήθηκε για την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και με την σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την ολοκλήρωση των εξηγήσεων που έδωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη.

Σήμερα επρόκειτο να απολογηθεί και άλλος ένας από τους άνδρες που αναγνώρισε στην τελευταία κατάθεση της η 12χρονη, που είναι οδοντοτεχνίτης και έχει διατελέσει διαιτητής στο ποδόσφαιρο. Ο κατηγορούμενος λόγω της εκκένωσης των δικαστηρίων της Ευελπίδων, νωρίτερα, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος, σε δημόσια δήλωσή του, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και ισχυρίζεται πως βοηθούσε το κοριτσάκι αλλά ουδέποτε έκανε παράνομη πράξη σε βάρος του.

Στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλικης έχουν γίνει ήδη πάρα πολλές προφυλακίσεις και αναμένεται να δούμε σήμερα πώς θα αποφασίσουν σήμερα ανακρίτρια και εισαγγελέας για την ποινική μεταχείριση των δύο αυτών ανδρών.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)