to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:01 | 18.08.2015

Πολιτική

Στην διυπουργική για την πάταξη της διαφθοράς η φοροδιαφυγή στην Κνωσό

Στην διυπουργική για την πάταξη της διαφθοράς η φοροδιαφυγή στην Κνωσό, δήλωσε σήμερα υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ.


«Κανένας μας δεν μπορεί να δεχθεί την μομφή του “κουκουλώματος” αυτής της ιστορίας», σημειώσε το Μέλος της Μόνιμης Διυπουργικής Επιτροπής για την Πάταξη της Διαφθοράς.

«Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, αλλά πιστεύω ότι αυτό αφορά όλα τα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής για τη πάταξη της διαφθοράς που όρισε με συγκεκριμένες εντολές ο πρωθυπουργός, τίποτα και για κανέναν δεν μπορεί να μπει σε εμάς η λογική του “κουκουλώματος” που ήταν η συνήθης πρακτική του πολιτικού συστήματος που κυβερνούσε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015», είπε.

«Έχω δεσμευτεί ότι όποιος δεν συμβάλει στον ανυποχώρητο πόλεμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. για την πάταξη της διαφθοράς, θα τον βγάζω στην σέντρα», υποστήριξε.

«Με βάση αυτά τα δεδομένα και επειδή σχετική ανάρτηση του ΤVXS έχει πολύ ενδιαφέρουσες παραμέτρους και επειδή γνωρίζω ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων δεν έχει καθίσει με σταυρωμένα χέρια, το αντίθετο μάλιστα, ζήτησα το θέμα της "φοροδιαφυγής στην Κνωσό» να έρθει την Πέμπτη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για την Πάταξη της Διαφθοράς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του αρμόδιου Υπουργού Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη"».

«Βιάστηκαν ακόμα και υπουργοί να ζητήσουν την απόλυσή μας με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθούν για το πώς δουλεύει το σύστημα, το οποίο φυσικά δεν το φτιάξαμε εμείς», δήλωναν οι εργαζόμενοι στην Κνωσό μετά τον έλεγχο, που είχε γίνει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)