to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:48 | 16.06.2022

Πολιτική

Στη Βόρεια Εύβοια ο Αλέξης Τσίπρας: «Δεν έκαναν τίποτα, δεν έφτιαξαν τίποτα» - Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν έκαναν τίποτα, δεν έφτιαξαν τίποτα» λέει ένας κάτοικος στον Αλέξη Τσίπρα στι. «Πέρασε Έναν χρόνο χρόνο μετά τη μεγάλη καταστροφή στην Εύβοια η κυβέρνηση φαίνεται να έχει «συνδράμει» «μόνο με λόγια και ανακοινώσεις» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, ο οποίος μίλησε με κατοίκους λίγο πριν παρουσιάσει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την βοήθεια αποκατάστασης της Βόρειας Εύβοιας, στο δημαρχείο Ιστιαίας. Στη συνέχεια συνάντησε ρητινοκαλλιεργητές και μελισσοκόμους της περιοχής.


Με παράπονο, κάτοικος της Βόρειας Εύβοιας εξέφρασε την αγωνία και τη θλίψη του, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, για την πολύπαθη περιοχή του.

«Έχει κάθε λόγο η Εύβοια να μιλάει, να διαμαρτύρεται, να φωνάζει» τονίζει ο κάτοικος εκφράζοντας τη θλίψη και την αγανάκτησή του για την απραξία την κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Βόρεια Εύβοια.

• Διαβάστε επίσης: ΝΔ: Καλώς να ορίσει ο κ. Τσίπρας στη Βόρεια Εύβοια

Μία γυναίκα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα, να βγει και να τα αλλάξει όλα, δείχνοντας την αγωνία της για το αύριο στην Εύβοια, ενώ μία άλλη γυναίκα κατηγορεί την κυβέρνηση για εμπαιγμό.

Η αποκάλυψη για τα 8.500 ευρώ αγροτικής επιδότησης που έλαβε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, βρέθηκε στο επίκεντρο στιχομυθίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και ενός κατοίκου στο λιμάνι της Αρκίτσας, κατά την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Εύβοια.

Ο κάτοικος πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολιάζοντας καυστικά τα 8.500 χιλιάδες ευρώ που έλαβε ως αγροτική επιδότηση. Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με νόημα: «τα 8.500 χιλιάρικα του λείπανε».

Μάλιστα, ο κάτοικος απάντησε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης «τώρα ετοιμάζει αίτηση για κοινωνικό τουρισμό» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως ο πρωθυπουργός «θα φτιάξει ένα πρόγραμμα για τη Μύκονο για κοινωνικό τουρισμό γιατί εδώ (σ.σ. στην Εύβοια) δεν έρχεται αυτός».

Δείτε το βίντεο της Αυγής:

__________

Επιμέλεια: avgi.gr - Με πληροφορίες από documentonews.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)