to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:52 | 23.10.2019

Αθλητισμός

Στη «μάχη» των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021 η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών

Στη «μάχη» των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021 ρίχνεται σήμερα (23/10, 18:30) η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών


Στη «μάχη» των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021 ρίχνεται σήμερα (23/10, 18:30) η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, που αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για να πάρει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, την πρόκριση στα οποία θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία του γκρουπ.

Δεδομένου ότι η πρόκριση θα κριθεί σε έξι παιχνίδια, η εθνική ομάδα καλείται να ξεκινήσει με «2 στα 2» στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών, προκειμένου να πάει χωρίς απώλειες στο... παράθυρο του Ιανουαρίου, όπου θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του ομίλου. Επίσης, είναι απόλυτα κατανοητό ότι ενδεχόμενη βαθμολογική απώλεια θα είναι δύσκολο να καλυφθεί μέσα στις έξι αγωνιστικές των προκριματικών, όπερ σημαίνει ότι τα «στραβοπατήματα»... απαγορεύονται διά ροπάλου για την εθνική, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη το Ισραήλ (27/10, 17:00).

Ο Γιάννης Αρβανίτης συμπεριέλαβε 16 παίκτες στην αποστολή της εθνικής που αναχώρησε για την Κύπρο, αφήνοντας εκτός τον στρατευμένο Κανδύλα, τον τραυματία Καραμπουρνιώτη, καθώς και τους Νικολαΐδη, Κεδέρη και Παπαντωνόπουλο. Οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι Μυλωνάς, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μωραΐτης (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας), Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ/Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες/Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ/Ισπανία).

Την αναμέτρηση της Κύπρου με την Ελλάδα θα διαιτητεύσουν οι Ρουμάνοι Ρόμπερτ Χαραμπάτζιου και Σίλβιου Στανέσκου. Στο άλλο παιχνίδι για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου, το Ισραήλ υποδέχεται απόψε  (23/10, 19:00) στο Τελ Αβίβ τη Φινλανδία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)