to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:59 | 15.10.2019

Πολιτική

Στη Λήμνο ο Γιάννης Μπουρνούς

Γεμάτη ήταν η ατζέντα της τριήμερης, πρώτης μετεκλογικής περιοδείας του Βουλευτή Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού, στη Λήμνο, στις 11-13 Οκτωβρίου.


Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Μπουρνούς επισκέφθηκε το Ειρηνοδικείο Λήμνου, ενώ αργότερα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λήμνου, κ. Μαρινάκη, τον εκπρόσωπο της Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, κ. Κατσιανόπουλο, καθώς και τετραμελή αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λήμνου.

Το πρωί του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, ο κ. Μπουρνούς περιόδευσε στην αγορά της Μύρινας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες καταστηματάρχες και πολίτες, ενώ αργότερα παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Γ.Μπουρνούς, ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ηφαίστου Λήμνου και της ΑΕΚ, στο περιθώριο του οποίου είχε σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο του Ηφαίστου, κ. Μπούμπουρα.

Αμέσως μετά, ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε δημόσια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης» με θέμα την ανασυγκρότηση και το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες. Ο Γ.Μπουρνούς παρότρυνε τους παριστάμενους να κάνουν το βήμα ένταξης στο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γίνουν ενεργοί συμμέτοχοι στην διαδικασία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του Κόμματος, που θα κορυφωθεί με το Συνέδριο Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, την προσεχή άνοιξη.

Την Κυριακή, τέλος, ο κ. Μπουρνούς συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Τσανταρλιώτη. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κτήμα Μητρόπολης, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Παλλημνιακού Ταμείου, ενώ το απόγευμα παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρακλής Ατσικής-Ηφαιστία και συνομίλησε με πολίτες στην πλατεία της Ατσικής.

Όπως δεσμεύτηκε στους τοπικούς φορείς, τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Μπουρνούς θα καταθέσει σειρά ερωτήσεων στη Βουλή για ζητήματα που απασχολούν τη Λήμνο και κατέγραψε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο νησί.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)