to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:30 | 22.10.2020

Κοινωνία

Μάγδα Φύσσα: «Μακάρι να ήταν εδώ ο Παύλος» - Βαθύ ευχαριστώ στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής

Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιού της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής - «Μακάρι να ήταν εδώ ο Παύλος, να το έλεγε ο ίδιος» αν δικαιώνεται, η δήλωσή της - «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» το σύνθημα από τους συγκεντρωμένους έξω από το Εφετείο


(H Mάγδα Φύσσα σε παλαιότερη φωτογραφία από διαδήλωση ενάντια στη Χρυσή Αυγή - η μητέρα του Killah P στήριξε και στηρίχτηκε στο αντιφασιστικό κίνημα)

Η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί 5,5 χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα δεκάδες πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την απόφαση, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, ενώ οι συγκεντρωμένοι φίλοι της οικογένειας και των υπολοίπων θυμάτων υποδέχθηκαν την εμφανώς φορτισμένη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα «ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί».

Ευχαριστώ στους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής

Σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση η κ. Φύσσα δήλωσε «δικαιωμένη, κατά κάποιο τρόπο» αφού «μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες».

Κατόπιν, αμέσως, υπογράμμισε την συνεισφορά της Πολιτικής Αγωγής αλλά και του κόσμου που στήριξε την οικογένεια Φύσσα, λέγοντας «θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έκανε η Πολιτική Αγωγή, μεγάλος αγώνας που μόνο εμείς που ήμασταν μέσα μπορούμε να ξέρουμε τι έχουν περάσει, και όλο αυτό τον κόσμο που μας στήριξε».

«Μακάρι να ήταν εδώ ο Παύλος, να το έλεγε ο ίδιος» αν δικαιώνεται...

   Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι δικαιώνεται ο Παύλος, η Μάγδα Φύσσα αποκρίθηκε: «Αυτό δεν το ξέρω, εάν δικαιώνεται. Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Μακάρι να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Ας ήταν εδώ να μπορούσε να πει εκείνος, εάν δικαιώνεται ή όχι. Δεν είναι εδώ όμως ο Παύλος. Άρα δε νομίζω ότι υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Η δικαίωση είναι για εμάς, γι αυτό τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει ότι όντως είναι μια εγκληματική οργάνωση κάτω από το μανδύα του πολιτικού κόμματος».

   Κλείνοντας, η κ. Φύσσα επανέλαβε τις ευχαριστίες της για όσους βρέθηκαν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια. «Πάνω από όλα αυτό που θέλω να τονίσω είναι να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά, γιατί μόνο εγώ που ήμουν εκεί κατάλαβα τον αγώνα τους όλο και τι προσπάθειες και πόση εργασία για να αποδείξουν ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Θα μπορούσαν να μην είχαν δουλέψει τόσο πολύ και να μην είχαν τόσα πολλά στοιχεία, γιατί δεν ήταν όλα στη δικογραφία. Για τους δικηγόρους μιλάω και για τον κόσμο όλο αυτό που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι καλά».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)