to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:51 | 07.05.2018

Πολιτική

Στελέχωση του γραφείου της υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη

Σε θέση Διευθυντή του Γραφείου της νέας Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπης Τζούφη αναλαμβάνει ο Αστέριος Νταής


Σε θέση Διευθυντή του Γραφείου της νέας Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπης Τζούφη αναλαμβάνει ο Αστέριος Νταής. Ο Αστέριος (Στέργιος) Νταής γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και συνέχισε τις σπουδές του στο Βέλγιο, στο Πανεπιστήμιο του Leuven (KU Leuven). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Βιοφυσικής, Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας και έχει ασχοληθεί με τη νανοβιοφυσική, τη σύνθεση και το χαρακτηρισμό νανοβιοϋλικών με στόχο τη χρήση τους σε ιατρικές και τεχνολογικές εφαρμογές. Την προηγούμενη περίοδο εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων σε θέματα εκπαίδευσης, υγείας και κοινωνικών δικαιωμάτων. Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Σε θέση Ειδικού Συνεργάτη (Νομική Σύμβουλος) της Υφυπουργού αναλαμβάνει η Όλγα Μπαρδάκου. Η Όλγα Μπαρδάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Master II του Πανεπιστημίου της Τουλούζης 1 Capitol. Η ειδίκευσή της αφορά στο Οικογενειακό Δίκαιο και τα Δικαιώματα του Παιδιού. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2013 και γνωρίζει άριστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

Σε θέση Μετακλητού Υπαλλήλου αναλαμβάνει η Μαρία Καλυβιώτου. Η Μαρία Καλυβιώτου γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής και μεγάλωσε στη Λίμνη Ευβοίας. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Είναι δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος, με δεκαετή εμπειρία στον κλάδο των ΜΜΕ. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών από το 2015 και γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα.

Επίσης, στο Γραφείο υπηρετούν οι:

Η Μαρία Κοκολάκη, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (ΜΑ) στην Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο του Κεντ (UK), όπου εκπόνησε και τη διδακτορική της διατριβή στην Ανθρωπολογία. Μετά την ολοκλήρωση του διδακτορικού της, ορίστηκε Honorary Research Associate στη Σχολή Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Κεντ (2011-2014). Είναι εξωτερική συνεργάτιδα (Research Associate) του Κέντρου Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Υπολογιστών (CSAC) των ερευνητικών κέντρων HRAF Advanced Research Centres (EU) - HRAF ARC (Yale University). Έχει διδάξει ως αναπληρώτρια και μόνιμη εκπαιδευτικός ΠΕ02 σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Υπηρέτησε με απόσπαση στο ΙΕΠ από το 2011 ως το 2017. Το σχ. έτος 2017-2018 υπηρετεί με απόσπαση στην Κ.Υ. του ΥΠΠΕΘ.

Η Κωνσταντίνα Κολιζέρα, εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ02 φιλολόγων με μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου μάστερ στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Έχει εξειδικευτεί επίσης στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό. Στα 31 χρόνια υπηρεσίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει εργαστεί στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, στη Γενική Εκπαίδευση σε Γυμνάσιο και σε Λύκειο και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση σε ΣΜΕΑ σε Ειδικό Λύκειο. Από το 2011 έως το 2017 διετέλεσε Διευθύντρια του Ειδικού Λυκείου και Γυμνασίου Αθηνών. Συμμετείχε στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων ως βαθμολογήτρια αλλά και ως μέλος Λυκειακών Επιτροπών. Συμμετείχε στη συγγραφή Αναλυτικών Προγραμμάτων καθώς και Ωρολογίων Προγραμμάτων για τα Ειδικά Γυμνάσια και Ειδικά Λύκεια. Υπηρετεί με απόσπαση στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)